Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki kezdett velem vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kezdett velem vagy én értem félre?

Figyelt kérdés

Harminc évesek vagyunk mindketten, néha találkozunk a munkahelyünkön, de külön emeleten dolgozunk.

Amikor összefutunk munkaügyben akkor rengeteget kérdez a magánéletemről, például hogy élek, hol és egyedül-e.

Múltkor még egy aprócska vicces ajándékot is kaptam tőle.

Nagyon jól elbeszélgetünk, már a másik gyerekkora is szóba jött stb.

Gondoltam, hogy szabad a pálya miért is ne próbálnám meg.

De később megtudtam, hogy van valakije akivel együtt is él, bár nem valami rózsás a kapcsolat.

Nagyon szimpatikus férfi, viszont félek, hogy csak én értem félre a jeleket. Plusz nem szeretnék harmadik fél lenni, ha mégsem értem félre.

Ti mit gondoltok?

2024. jún. 6. 00:31
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Udvariasság és frölt két különböző dolog. Ez inkább haverkodás.
2024. jún. 6. 01:47
 2/3 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem kikezdett veled, munkahelyen ilxen témákról nem beszélgetünk, ha nem érdekel a másik, ezek nagyon személyes kérdések.

Valszeg már szakítani akarna a nőjével, de nem bír egyedül lenni, így már keresi az új jelöltet, akire lecserélheti a régi asszonyt. Felejtős.

2024. jún. 6. 06:54
 3/3 anonim ***** válasza:
23%
Az ilyen kerdesek utan szokott jonni a kovetkezo kerdes, hogy miert nem hagyja el miattam stb.
2024. jún. 6. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!