Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kezdett velem vagy én értem félre?
Harminc évesek vagyunk mindketten, néha találkozunk a munkahelyünkön, de külön emeleten dolgozunk.
Amikor összefutunk munkaügyben akkor rengeteget kérdez a magánéletemről, például hogy élek, hol és egyedül-e.
Múltkor még egy aprócska vicces ajándékot is kaptam tőle.
Nagyon jól elbeszélgetünk, már a másik gyerekkora is szóba jött stb.
Gondoltam, hogy szabad a pálya miért is ne próbálnám meg.
De később megtudtam, hogy van valakije akivel együtt is él, bár nem valami rózsás a kapcsolat.
Nagyon szimpatikus férfi, viszont félek, hogy csak én értem félre a jeleket. Plusz nem szeretnék harmadik fél lenni, ha mégsem értem félre.
Ti mit gondoltok?
Szerintem kikezdett veled, munkahelyen ilxen témákról nem beszélgetünk, ha nem érdekel a másik, ezek nagyon személyes kérdések.
Valszeg már szakítani akarna a nőjével, de nem bír egyedül lenni, így már keresi az új jelöltet, akire lecserélheti a régi asszonyt. Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!