KB 2 éve tesi órán bele értem a labdába és azóta fáj a csuklóm, múlt hónapba kaptam gyulladás csökkentőt, és egy ideig hatott, de most újra el. Kezdett fájni pár napja. Lehet e újra 100%os nulla fájdalommal?
Ezt senki sem fogja neked láthatatlanba megmondani. Röntgenre, ultrahangra és gyógytornára mindenképp el kellene menned.
(Igen, ha eltört akkor gipsz. De ha törés lenne, akkor már rohannál a balesetire...)
A csukló egy nagyon sérülékeny testrész. A szalagok és porcok a sérülés után nagyon nehezen gyógyulnak, ezért mindenképp szükség lesz gyógytornára.
1es köszönöm szépen a válaszát! Tervezek hétfőn újra menni dokihoz most vizes borogatással próbálom, de semmi hatása :(.
És lehetséges ilyen, hogy 2 évig se javul a csukló? (lehet hülyeséget kérdezek, de nem vagyok ezzel tisztában) nagyon kicsi mozgatás hatására is fáj, plusz reggel fájdalomra keltem
Igen, lehetséges. Nekem küzdősport edzésen volt a csuklóban szalag sérülésem, a porcok is elmozdultak. 1,5 évig gyakran fájt, most már csak túlterhelésre.
Az rtg és uh kört mindenképp le kell futnod. Az eredményektől függően kézsebészetre is küldhetnek (nyugi ez nem műtétet jelent, csak ott jobban tudnak foglalkozni vele.) Ha nem mondják, akkor is keress fel a végén gyógytornászt, különben nem fog rendbe jönni!
Tegeződjünk, jó? Csak 22 vagyok :) megértelek, nekem is a sport a mindenem. Nem dőlt romokba semmi, várd ki az uh és az rtg eredményét. Semmiképp se hagyd magad lerázni, ha esetleg nem találnak semmit. Akkor menj másik orvoshoz.
És fel a fejjel :) gyógytornával rengeteg mindent meg lehet oldani. Nekem is amiatt jött rendbe a csuklóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!