Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom furcsán kezdett viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom furcsán kezdett viselkedni. Rákérdeztem hogy szeret-e azt válaszolta hogy nem tudja. Helyesbített hogy szeret csak nem úgy mint régen. Eltelt 2nap és azt mondta megint szeret, ez kb3 napig tartott most megint furcsa. Nem értem mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk eggyütt. Próbáltam már többször beszélni vele,de mindig berág
2013. márc. 31. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
vége a kapcsolatodnak. Van még pár hét kinlódásod-max.
2013. márc. 31. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy valaki mást. Az is lehet, hogy már elmúltak az érzelmei, és őrlődik magában, hogy a bizonytalan jövőt vagy a biztosat válassza.
2013. márc. 31. 21:30
 3/3 ASOT ***** válasza:

Szerintem egyszerűen unalmassá vált neki az egész kapcsolatotok. Úgymond te is , a mindennapok, egy nagy megszokás lett az egészből.

Ha nem lesz változás akkor szépen lassan kihül még mielőtt itt lesz a nyár. De lehet h nem is akarja felmelegíteni.

2013. márc. 31. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!