Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöttem egy pasinak most kiderül terhes a felesége, de mért kezdett ki velem ha egyszer felesége van nem értem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 09:03
1/14 anonim válasza:
Ilyen sajnos sokszor előfordul.
3/14 anonim válasza:
Rengeteg ilyen van, nem értem miért csodálkozol. Azért, mert ez neki belefér.
5/14 anonim válasza:
mert ehes volt, otthon mar nem volt eleg szex, es tetszett neki a karosszeriad, ugy gondolta h kifugazhatna a lukadat
6/14 anonim válasza:
állt a káré, te meg rácuppantál
ez már így alakult, büszke azért ne legyél rá
7/14 anonim válasza:
Nem az a kérdező vagy, ahol a negyedik gyerek van úton a férjnek?
8/14 anonim válasza:
A ferfiak altalában elkezfenrk távolodni miutan felcsinaltak vkit.
Annak a sulya hogy apák lesznek kicsit megborítja őket. Azt hiszik akkor már nem is ferfiak.
Unokatesom mikor apa lett neki állt diszkókrol posztolni hogy mikor hova akar menni bulizni rs neki állt magát futtatni motoron hogy milyen jo pasi..
Félnek hogy nem fognak kelleni senkinek ha gyerekuk lesz. Es nem ferfiak. Ezt akarják komoenzalni bizonyitani hogy de attol még kellenek más nőknek, igazi csődörök.
A babázást gyerekezést valahol férfi gyengeségnek tartják, mintha be lenne kötve a fejük.
9/14 anonim válasza:
*elkezdenek távolodni a párjuktol
10/14 anonim válasza:
Azért, mert egy ócska, takonygerincű féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!