Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöttem egy pasinak most kiderül terhes a felesége, de mért kezdett ki velem ha egyszer felesége van nem értem?
Vannak ilyenek.
Az első napjaimat töltöttem az új munkahelyemen, tudtam, hogy a főnökömnek nemrég született babája, erre mutattak egy nőt, hogy az XY barátnője... Mondom hogy van itt amikor nemrég szült? Erre a válasz: a felesége szült, ez a barátnője...
Aztán persze az úrnak az évek folyamán több nője is lett amíg ott dolgoztam.
Főnöknek nagyon normális volt, férfinak egy gerinctelen patkány 🤮
Ó, sok ilyen van.
Az egyik ok lehet, amit a 8-as leírt. Egyfajta kapuzárási pánik ez, hogy apa lesz és még ki akarja élni magát, amíg nem kell a szaros pelenkák között élnie.
A másik ok lehet, hogy a terhes felesége már nem jön be neki és ezért más test felé kacsintgat.
Ó mennyi ilyen van.
Volt munkahelyemen egy srácnak majdnem egy időben szült a felesége és a barátnője is, kb.2 hónap különbséggel.
12-es, egy intelligens ember tudatosan vállal gyereket, készül rá, átbeszélik a párjával és ha mindketten eléggé érettnek találják magukat/egymást a szülővé válásra, akkor a megfelelő körülmények kialakítása után nekivágnak. Tudom, naiv vagyok, de normális esetben így kéne működnie. Ehelyett az emberek többsége csak sodródik, rohadtul nem gondol bele, hogy mit csinál, csak megcsinálják a gyereket, aztán lesz, ahogyan lesz.
Én azt látom, az emberek jó része úgy vállal gyereket, hogy még egymást sem ismerik igazán. Elképzelnek egy álomvilágot és azt hiszik, abban élnek. Aztán jön a rohadt nagy arcon csapás és mindenkit hibáztatnak ahelyett, hogy belátnák, tudatosabban kellene élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!