Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első làtàsra lehet ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első làtàsra lehet ennyire vonzó egy férfi?

Figyelt kérdés

48 éves nő vagyok, hàzas egy gyerek van. Egy ingatlan vâsàrlàs soràn talàlkoztam az ingatlan közvetitővel. Nagyon vonzó volt màr az első làtàsra. Utàna néztem és kiderült hogy 6 évvel fiatalabb nàlam, nős 2 gyereke van.

Azóta màr tóbbször találkoztunk a lakàs vàsàrlàs miatt, de semmi mås nem történt. Egyszerűen nem megy Ki a fejemből, ahogy råmnéz, ràm mosolyog.

Az ingatlan miatt még többször kell majd talàlkoznunk, papírmunkak miatt…

Szerintetek felejtsem el, lépjek túl? Annyira szenvedek, annyira megőrjít, ilyet még sosem éreztem egy férfi irànt.

2024. máj. 19. 06:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a 30-as pasik pont nem egy 48 éves bérszámfejtő Icukára fognak bukni, mikor 20-as csajokat is felszedhetnek.
2024. máj. 19. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!