Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első làtàsra lehet ennyire vonzó egy férfi?
48 éves nő vagyok, hàzas egy gyerek van. Egy ingatlan vâsàrlàs soràn talàlkoztam az ingatlan közvetitővel. Nagyon vonzó volt màr az első làtàsra. Utàna néztem és kiderült hogy 6 évvel fiatalabb nàlam, nős 2 gyereke van.
Azóta màr tóbbször találkoztunk a lakàs vàsàrlàs miatt, de semmi mås nem történt. Egyszerűen nem megy Ki a fejemből, ahogy råmnéz, ràm mosolyog.
Az ingatlan miatt még többször kell majd talàlkoznunk, papírmunkak miatt…
Szerintetek felejtsem el, lépjek túl? Annyira szenvedek, annyira megőrjít, ilyet még sosem éreztem egy férfi irànt.
8 Hát ne tudd meg, hány olyan nő van, aki tényleg ennyire csapodár...
Láttam már olyat aki céges bulin smárolt meg nyalakodott a fiatal csoportvezetővel, aztán felhívta a férjét, és lelkifurdalás nélkül ugráltatta, hogy "jajj, gyere már el értem autóval, drágám, kicsit sokat ittam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!