Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már ilyen fajta vonzalmat? (Szerelem első látásra?)
Talán kicsit bugyutának tűnhet a kérdés, de higgyétek el, felnőtt vagyok. 23 éves nő. De még soha sem voltam szerelmes, és soha nem érdekelt a romantika ezelőtt. Szóval a szerelem témakörben eléggé járatlan vagyok.
A kérdés ez lenne:
Volt már olyan, hogy valakit kb. első látásra, minden látszólagos ok nélkül nagyon szimpatikusnak, valamilyen furcsa módon vonzónak találtatok?
A férfi teljesen átlagos külsejű, így nem mondhatnám, hogy amiatt vonzódom hozzá. Nem csúnya, átlagos. Pont olyan, mint bárki más.
A személyisége sem lehet a kulcs, hiszen nem is ismerem. Eddig talán 3x láthattam a munkahelyem környékén, soha nem beszélgettem vele. Még a nevét sem tudom.
De valamiért, ha véletlenül összetalálkozunk, mindig az jut eszembe: "ő más, mint a többi". Fogalmam sincs, miért. Mintha áradna belőle valami, ami vonzóvá teszi.
Mitől érzem ezt? Ti is éreztetek már ilyet?
Igen.
Ugyan ez törtènt velem a volt munkahelyemen. Àtlagos külső, de gyakorlatilag màr az első pillanatban megakadt egymàson a szemünk. Aztàn el kezdtünk beszèlgetni. Olyan volt mintha màr ismernènk egymàst annyira pozitìv volt a kisugàrzàsa ès amikor kb tudod, hogy mire gondol a masik ès ő is, hogy te mire. Ùgy èreztem, hogy megtalàltam a màsik felemet mert olyan volt belsőleg mint èn.
Jaj ez olyan szép mindig amikor valaki ilyet ír ki. Remélem alakul belőle valami,ha nem is kapcsolat, legalább valami életre szóló.
Én egyszer éltem at ilyet tini koromban,azóta sem soha többet..szóval ne hagyd elveszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!