Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első làtàsra lehet ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első làtàsra lehet ennyire vonzó egy férfi?

Figyelt kérdés

48 éves nő vagyok, hàzas egy gyerek van. Egy ingatlan vâsàrlàs soràn talàlkoztam az ingatlan közvetitővel. Nagyon vonzó volt màr az első làtàsra. Utàna néztem és kiderült hogy 6 évvel fiatalabb nàlam, nős 2 gyereke van.

Azóta màr tóbbször találkoztunk a lakàs vàsàrlàs miatt, de semmi mås nem történt. Egyszerűen nem megy Ki a fejemből, ahogy råmnéz, ràm mosolyog.

Az ingatlan miatt még többször kell majd talàlkoznunk, papírmunkak miatt…

Szerintetek felejtsem el, lépjek túl? Annyira szenvedek, annyira megőrjít, ilyet még sosem éreztem egy férfi irànt.

2024. máj. 19. 06:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Lehetni lehet, csak egy 42 éves vén csóka.
2024. máj. 19. 09:34
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Nyilván számodra sem kérdés valójában, hogy el kell felejtened, túl kell lépned rajta. Milyen elgondolkodtató viszont ez... Meg "kellett" érned 48 évet, férjhez menni, gyereket vállalni, mire végre belefutottál valakibe, aki így tud hatni rád. Szerintem ez valahol végtelenül szomorú. És mennyi embernek alakul így az élettörténete... Önhibáján kívül, tegyük hozzá. Mert persze lehet okoskodni, hogy nem kellett volna házasodni, egyedül kellett volna maradni és kivárni, de ezt azért gondoljuk már át... 48 évesen is túl későn találkozott vele, de mi van, ha ez mondjuk 58 évesen történik meg vagy soha? Vagy ha fiatalon, de ugyanígy foglalt? Könnyű rávágni, hogy akkor élje le az egész életét egyedül... Kérdező, sajnálom! 😔 Átérzem, mert nálad fiatalabban és függetlenként ugyan, de én is későn találkoztam "Vele", már házas, gyerekes.
2024. máj. 19. 09:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vonzó hiszen viszket rá rendesen. De ha már a férjed, az ő feleségét nem nézed akkor légy már tekintettel a gyerekekre. Amúgy sem biztos, hogy az esete vagy. Az, hogy mosolyog rád nagyon kevés, ügyfél vagy, kedvesnek kell lennie nemcsak veled másokkal is. Persze hiába is lennél az esete akkor sem biztos, hogy megdugna téged. Vannak hűséges férfiak ám. Felejtsd el, masztizz rá azt elmúlik.
2024. máj. 19. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Másodvirágzásban vagy. Jó érzés ismét kacérkodni, eljátszani a gondolattal. Sokan vannak így, nem vagy egyedül, de esetek többségében időpazarlás. Ennek függvényében játszd tovább, de még az elején mérlegeld, hogy mit veszíthetsz, illetve arra ügyelj, hogy ne hozd magad méltatlan helyzetbe, mert rohadtul fogod érezni magad a végén.
2024. máj. 19. 10:11
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Másodvirágzás? Inkább kapuzárási pánik.
2024. máj. 19. 10:18
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Ezért nem érdemes gyereket vállalni, sőt, maga a házasság lényege is értelmét veszti, mert a nők olyan kiszámíthatatlanok, hogy hosszútávú, biztonságos párkapcsolatot nem lehet velük alapozni, mivel jön egy vonzó férfi és dobnak mindent, a saját boldogságukat előrébb helyezik mint a gyerekeik boldogságát, mert a nő így van genetikailag beállítva, és hiába járt már le a nő biológiai órája, hiába lassan 50 éves, és nagy eséllyel már nem tudná attól a tökéletesebb pasival gyereket csináljon, de a genetikai működik még így is, hogy a legtökéletesebb utódot hozza világra.

Mert mélyen ez a vágy, ez az indíttatás.

Ezért vagyok én ilyen, és lettem ilyen, gyereket sem akarok, mert a nők kiszámíthatatlanok, és jönne egy ilyen, mint a kérdezőnél, és én mint férfi ezellen nem tudok mit tenni, mert hiába jó, kiegyensúlyozott a kapcsolat, a nők túlságosan szeszélyesek, és lennék hétvégi apuka, a gyerek meg lelki roncs lenne, mert ugye apa most elment, és jött egy másik, és a gyerek krvara nem fogja ezt megkérdezni, mert mélyen belül tudja, hogy egy olyan dologban van része amihez ő még gyerek, és tudja, hogy ezt elkell fogadnia, még ha nem is érti, nem is tudja, hogy mi történt.

Persze mivel már nem vagy mai darab kérdező lehet, hogy a gyerekeid már rég kirepültek, ilyenkor már a korlát sincs a nőkben, hogy a gyerekem boldogságát nem rugóm fel egy másik pasiért, itt viszont a szenvedő alany a párod, hogy gyereket neveltetetek fel, közös ház, otthon stb, erre jön egy másik pasi.

Na ezért nem kell nekem se gyerek, se hosszútávú párkapcsolat, mert a nőket csak szexre jó használni, mert mindig jön egy jobb, akiknek nem tudnak ellenállni.

2024. máj. 19. 11:02
 17/21 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem még piszkavassal se érne hozzád, vén, ráncos öregasszony vagy. Tőled fiatalabb felesége van, lehet mégcsak 40 felé tart és akkor te kellenél neki? :DDD

Ha már mindenáron meg akarná csalni az biztos nem veled lesz hanem inkább valamilyen friss pipivel.

Szállj le a földre, inkább a gyerekkel foglalkozz és a férjeddel.

Szívesen r!bancka! (:

2024. máj. 19. 12:20
 18/21 anonim ***** válasza:
38%

42 éves férfi is egy ráncos vénember :D

48 éves nő simán találhat 30-as szeretőt is, kissé el vannak tájolódva itt egyesek.

2024. máj. 19. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:
40%

48 éves nő simán találhat 30-as szeretőt is, kissé el vannak tájolódva itt egyesek."

Ja, esetleg valami gypsy dzsigolót, aki a fizetésére hajt 😂

Hol élsz te, az átlag magyar nő 48 évesen már a "rövidre vágott bordó haj, plusz 15 kiló felesleg" korszakában jár...

2024. máj. 19. 20:27
 20/21 anonim ***** válasza:
23%
Mert a nős 40es pasik talán casanovák?
2024. máj. 19. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!