Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le akar velem feküdni a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar velem feküdni a fiú és megkérdezte, hogy mikor. Azt válaszoltam neki, hogy “majd ha nem görcsölök rá”. (Szűz vagyok még, Ő már nem) és erre azt írta “Én meg nem vagyok fából, bocs”. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy mit irsz, de egy dologra figyelj oda. Arra, hogy aki igy all hozzad az csak szexet akar es utana felredob, semmit nem jelentesz neki. Ami lehet, hogy neha jo es van akinek pont erre van szuksege, de nem neked. Ha hagyod magadat akkor egy nagyon rossz emleked lesz az elso alkalmadrol .

Nyugodtan mondj nemet es vard ki a kovetkezo udvarlot.

2024. máj. 5. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem instant tiltás. Hidd el jobban jársz egy olyan fickóval, aki nem sportot űz a szexből. Érdemes lenne kivárni ezt a személyt.
2024. máj. 5. 23:59
 13/15 anonim ***** válasza:

nem is ismered.. miért a netten akarod ezt eldonteni?

elsonek eloben kellene ismerkedni nem egybol bele ulni egy idegen farkába.

2024. máj. 6. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Komolytalannak gondolja azt, ami köztetek van
2024. máj. 6. 01:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
"Ez mit jelent?" Azt, hogy kukázd a faszit, erre ne pazarold a szüzességed, mert rossz élmény lesz.
2024. máj. 6. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!