Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Holnap fogok először a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap fogok először a barátomnal aludni szerintetek le akar majd feküdni?

Figyelt kérdés

Szülinapja lesz megbeszéltük hogy bulizunk éjfélig és olyan késő mar nem jövök haza mert messze van meg amugyse engedné a barátom, félnék is. Ő mondta hogy aludjak nála.

Én még szűz vagyok és szerintem nem tud róla mit csináljak? Hogy mondjam el neki? Ő már tuti nem szűz volt sok csaja.

3 hónapja vagyunk együtt

19 éves vagyok, barátom 23 lesz

2021. máj. 20. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

19 éves vagy, nem kéne gyereknek lenni. 3 hónapja vagy vele és erről nem beszéltetek még? Mit nem mersz ezen elmondani?

N

2021. máj. 20. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
De ari. Csak lazulj el, és amikor pucér vagy, akkor súgd oda, hogy óvatosan, még nem volt ilyen soha.
2021. máj. 20. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Persze, biztos le akar. Szerintem nagyon kényelmetlen állva aludni. Mindenki fekve szeret.
2021. máj. 20. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem kell befeszülni ezen. De ha oda kerül a sor és rád mozdul és nincs ellenedre, akkor azért szólj, hogy legyen óvatos, gyengéd. Másképp kell egy szűz lànyt kezelni. De nem kötelező, ha nem vagy rá kész. Gondolhatod, hogy nem akarja a bélyeggyűjteményét mutogatni.
2021. máj. 20. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
5%

Férfi, szerinted mit akar? Csak dugni. Másra nem vagy jó. Amint nemet mondasz valamire, vagy manipulálni fog vagy megcsal.

De ezt te is tudod, azért nem mondtad el még neki, hogy szűz vagy.

2021. máj. 21. 03:29
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

3 hónapja együtt vagytok, és nem beszéltek ilyenekről? Wtf

Egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció.

Mi ezen olyan ciki?

Ha nem érzed késznek magad, akkor mondd hogy nem, ha meg igen, akkor legyen óvatos és odafigyelő.

Ne azért akarj lefeküdni vele, mert hogy "jaj akkor el fog hagyni, egy férfinek ez kell hogy megtartsuk" ... pff, ha szeret, akkor felfogja, hogy lassítást kérsz és majd ha eléggé felcsigáz téged és te is kívánod szívből, akkor menj bele, ne pedig kényszerből, külső hatásra.

2021. máj. 21. 04:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd meg látod. Szerintem ő is izgul.
2021. máj. 21. 05:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
3-as lelőtte a poénomat, ezt én akartam írni 😥😥😥
2021. máj. 21. 08:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy TE le akarsz-e vele feküdni. Ő valószínűleg igen.

Mindenképp mondd el neki, hogy szűz vagy, nincs ebben semmi ciki. De izgulsz, félsz tőle? Kicsit nagyobb bizalom és közvetlenebb kommunikáció kéne, 3 hónap alatt már beszélhettél volna erről.

2021. máj. 21. 09:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki hogy még szűz vagy. Első alkalommal csak szokjátok egymás közelségét, fedezzétek fel egymás testét, pettingeljetek. Beszélgessetek kicsit, lazulj el, alakuljon a bizalom és a komfortérzet. A szexhez fontos a jó kommunikáció, különösen az első alkalomhoz, úgyhogy először azt építsd fel, légy vele őszinte. Ne akarj semmit elvárásból csinálni. Szóval pettingeljetek, bújjatok össze, nem kell még behatolni. Van ezer más mód kényeztetni egymást, fedezzétek azt fel, ami jól esik.

Ha félsz, szorongsz, akkor még nem állsz készen, akkor még várj vele. Ha ellazulsz, kevésbé fáj és jobb élmény. Majd ha annyira kívánod, akkor nem lesz kérdés, hogy szeretnéd-e ;)

2021. máj. 21. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!