Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hogy hozzam fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy hozzam fel a barátomnak, hogy le szeretnék feküdni mással is?

Figyelt kérdés
Szóval jól érzem vele magam, de kívánok néha más fiúkat is. Jó lenne ha néha eljárkálni, de aztán visszamenni hozzá haza
2019. júl. 15. 12:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Sehogy, kizárt, hogy annyira szeressen, hogy belemegy. Maradj a jól bevált titokban félredugásnál.
2019. júl. 15. 12:39
 2/14 David_bost15 válasza:
100%
Most csak le feküdni akarsz más sráccal vagy,, barátság extrákkal" akarsz vele? És nem tudom hogy hogyan kérdezd meg tőle
2019. júl. 15. 12:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem konnyu.!a baratodtol fugg mennyure venné ezt a temat konnyen.en is kiv .vagyok néha,egy jokepu sracra,de nem lépek mert kedvelem a baratomat
2019. júl. 15. 12:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki hogy nyitott kapcsolatot szeretnél

Lehet hogy belemegy, de akkor ö is félre dughat

2019. júl. 15. 12:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem első körben a hármast hozd fel, hogy neki tetszene-e minden felállásban, onnan pedig már tovább lehet haladni... :)
2019. júl. 15. 13:01
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

Nekem semmi bajom nem lenne vele, én is azt gondolom hogy bármennyire is szereti egymást két ember, mindent nem tudnak megadni egymásnak, és hülyeség a meg nem valósítható vágyakat elnyomni. Te ismered a barátodat, mi nem. Ha nekem hoznád fel, akkor az kb úgy nézhetne ki hogy szólsz hogy beszélni szeretnél valamiről, felhozod hogy vannak olyan vágyaid, amiket velem nem tudsz megélni. Engem szeretsz, nem akarsz elhagyni, de vágysz arra hogy más pasikkal is lefeküdj. Engem győzködni nem nagyon kellene, mondjuk kikötném hogy ez fordítva, rám is igaz :D

A barátodat viszont lehet hogy győzködni kell, keress előre jó pár érvet hogy miért jó ez nektek és miért nem jelenti azt hogy ő nem lenne elég neked. A beszélgetés helye, ideje is fontos, szintén Te ismered hogy mikor meggyőzhetőbb, mikor van jobb kedve, stb. Ne a legrosszabb napján hozd elő, és ne is vidd túlzásba a dolgot később. Gondold át ezeket először és utána jól beszéljétek át, hogy ne legyenek félreértések belőle. Szerintem hangsúlyozd ki amennyire csak lehet hogy a pároddal sincs semmi bajod, nem hibás és nem akarod elhagyni vagy ilyesmi mert szereted, csak szükséged van egy kis pluszra is.

2019. júl. 15. 13:04
 7/14 anonim ***** válasza:
12%
Mond azt neki hogy szereted! De neki öl kicsi a farka (15-16 cm) és ki akarod próbálni egy nagyobbal! De nem akarsz szakítani
2019. júl. 15. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Sehogy! Ha belemegy, akkor semmi értelme a kapcsolatotoknak, egy lúzer, béna a barátod!

Ha ilyen gondolatok vannak benned, fejezd be a kapcsolatot, mert már nem szereted a barátod, és éld ki magad!

2019. júl. 15. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

És mi van akkor ha a másik jobb mint a pasid? Külsőre, méretre, vagy éppen technikára.

Mi van ha a kiszemelt jobban tetszik mint a pasid?

Am a cuckold is hasonló. Csak ott közös megegyezésre torténik a dolog. Szóval tudja apa hol van anya.

Amit írtál az viszont egyoldalú, önzően hangzik. Engedd meg neki is hogy keressen valakit helyetted. Vagy időnként 2 lány egy pasi, legközelebb 2 pasi 1 lány. Így korrekt.

Ha nem megy bele akk ink szakítsatok. Miatta.

2019. júl. 15. 13:23
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Legalább engedélyt kérsz mielőtt megcsalod, több ilyen becsületes es értékes nő kéne!

(Irónia alert)

2019. júl. 15. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!