Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hogy hozzam fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy hozzam fel a barátomnak, hogy le szeretnék feküdni mással is?

Figyelt kérdés
Szóval jól érzem vele magam, de kívánok néha más fiúkat is. Jó lenne ha néha eljárkálni, de aztán visszamenni hozzá haza
2019. júl. 15. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Egy becsületes r****c.....😁
2019. júl. 15. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:
"Figyi, szakítani akarok veled."
2019. aug. 10. 00:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy mondd ezt neki amit ide leírtál :D kommunikáció .tudod . Csak ha belemegy egy nyitott kapcsolatba akkor téged se zavarjon ha más csajba is belerakja néha
2019. aug. 10. 00:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem is tudom ! Én még lehet , hogy úgy is bele mennék , hogy én nem csalom meg a barátnőmet , de ő mehet akivel csak akar ! Bár nem bánnám , ha nekem is lenne azért beleszólásom , hogy kivel szeretné magát kényeztetni ! Szerintem ez nagyon izgi amúgy és nagyon sok tapasztalatot lehet vele szerezni !
2019. aug. 10. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!