A barátommal le szeretnék feküdni elég régóta járunk (1,5 év), de az jeleniti a gondot hogy a barátomnak elég nagy és félek hogy fájni fog! Nektek mi a tapasztralatotok?
Figyelt kérdés
a pettinget nagyon élveztük!2009. okt. 26. 19:29
1/7 anonim válasza:
Ha félsz, bele se vágj, mert nem lesz jó.
3/7 anonim válasza:
Nos kedves kérdezö igen meggondolandó az amit irsz az hogy 1.5 éve jártok és még nem adtad a szüzességed neki azis egy eröss egyéniségre vall de ha arra gondolsz hogy fájnifog belesekezdj mert ha nem spontán jön az egész akkor nemlehet mást érezni minthogy szétszakadsz és alig várod ,hogy megszabadulj legszivesebben elszaladnál,az a véleményem ,hogy semmit netegyél tervezgetve vagy " ovatosan majd egy kicsit" alényeg hogy magátol jöjjön az aminek megkell történi!
4/7 anonim válasza:
Ha a pettinget élvezed, és rendesen nedvesedsz akkor nem kell félned hogy fájni fog. Gondolj bele, azon a lyukon kifér egy kisbaba feje is. Nem is biztos, hogy nagy a barátodé, minden attól függ, hogy neked milyen méret a "kényelmes".
5/7 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet volt nálunk is kb 1 hónapja.(Engem a szex előtt 3-4 ujjal ujjazott a barátom,a 4 picit fájt.) Ennek ellenére először én is féltem. Az egyik délután nem volt otthon senki.A barátom annyira felizgatott,hogy én szedtem le ő róla a ruhát,pedig ez előtte egyátalán nem volt jellemző rám...sőt!
Nem ismeretem magamra.:D:D
Nekem személy szerint alig fájt, mert rendesen felizgatott,és eléggé nedves voltam.
Szóval szerintem ne görcsölj ilyenen.
Felesleges aggódni.
pusz.
Sok sikert!
6/7 A kérdező kommentje:
17 és fél éves vagyok
2009. nov. 2. 18:28
7/7 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!!!!
2009. nov. 2. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!