Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Holnap fogok először a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap fogok először a barátomnal aludni szerintetek le akar majd feküdni?

Figyelt kérdés

Szülinapja lesz megbeszéltük hogy bulizunk éjfélig és olyan késő mar nem jövök haza mert messze van meg amugyse engedné a barátom, félnék is. Ő mondta hogy aludjak nála.

Én még szűz vagyok és szerintem nem tud róla mit csináljak? Hogy mondjam el neki? Ő már tuti nem szűz volt sok csaja.

3 hónapja vagyunk együtt

19 éves vagyok, barátom 23 lesz

2021. máj. 20. 22:44
1 2
 11/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
68%
Igen, valószínűleg szexelni akar majd. A probléma nem tudom mivel van, ha 3 hónapja együtt vagytok, biztos levágta már, hogy szűz vagy, máskülönben nem igen vár ennyit senki. Mondd el neki és kész.
2021. máj. 21. 14:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, ha te nem akarsz még szexelni, akkor mondj nemet. Ne engedd azt se, hogy belemanipuláljon, merthogy "neki szülinapja van és jár neki", nem jár.

Remélhetőleg normális lesz és nem akar megfektetni, ha előre mondod neki. Ha pedig hisztizik, mert nem akarsz vele szexelni, akkor egy bunkó és menekülj.

Egyébként meg nem értem, hogy miért érzed cikinek, hogy beszélj vele erről, tartasz tőle vagy mi?

Ha pedig akarsz szexelni, akkor nyugodj meg, muszáj elmondanod neki, hogy vigyázhasson rád közben.

2021. máj. 21. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos le akar majd feküdni mert fáradt lesz, mag különben is, állva csak a lovak alszanak.
2021. máj. 21. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!