Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le akar velem feküdni a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar velem feküdni a fiú és megkérdezte, hogy mikor. Azt válaszoltam neki, hogy “majd ha nem görcsölök rá”. (Szűz vagyok még, Ő már nem) és erre azt írta “Én meg nem vagyok fából, bocs”. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 20:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Hogy lyuknak néz. Mielőbb meg akar fektetni, más nem számít nekem. Én nem pazarolnék több időt egy ilyenre, pláne nem egy első alkalmat.
2024. máj. 5. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Azt hogy nem fog rád várni. Dugni akar és ha nem veled akkor mással fog.
2024. máj. 5. 20:15
 3/15 A kérdező kommentje:
És mit írjak vissza neki erre?
2024. máj. 5. 20:17
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Ird azt hogy én se bocs.
2024. máj. 5. 20:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Akit csak kidont meg fűrészel. Bocsmá.
2024. máj. 5. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Ne írjj neki többet.
2024. máj. 5. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"És mit írjak vissza neki erre?"

Én semmit nem írnék. Sőt valószínűleg le is tiltanám. Hogy ne táncikáljon vissza hozzám, ha nincs ló, jó lesz a szamár is alapon később.

2024. máj. 5. 20:28
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyenek jó bizonyítékai annak, hogy a legtöbb férfinak nincs lelke.
2024. máj. 5. 20:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ne írj semmit neki vagy azt, hogy akkor szia. Egyértelműen nem azért van veled, mert jól érzi magát, hanem csak azért, hogy mihamarabb megszúrjon. Ha nem akarsz egész életedben egy rossz emlékként gondolni az első szexre, akkor talán ne ezzel a nem túl okos legénnyel feküdj le.
2024. máj. 5. 20:40
 10/15 anonim ***** válasza:
94%
Úgy tűnik, nem egyezik az elképzelésetek. Nincs ezzel baj, el kell engedni a dolgot és pont.
2024. máj. 5. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!