Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem általános értelemben kérdezem. Ha egy férfinek van párja és szerelmes belé, vagy csak úgy simán szerelmes, akkor más nővel le tud feküdni úgy mintha nem lenne az?
Úgy értem, hogy például el tudja-e eléggé terelni a gondolatait szerelméről és teljesen a szexre koncentrál és a másik nőre, illetve fizikailag is mindenképpen megvan az a bizonyos "reakció"? :D
Nem tudom hogyan megfogalmazni a kérdésem, remélem érthető:)
Tényleg érdekel, szóval normális válaszokat adjatok kérlek:)
Személyfüggő igazából.
Van, aki le tud. Úgy értve, hogy nem voltak együtt, vagy szakítás után lefekszik másokkal, mert tudja, gondolja, hogy nincs esélye. Párkapcsolat alatt én szerény véleményem szerint ha másokkal csókolózik - nemhogy szexel - egyáltalán nem szerelmes a partnerébe.
sokan igen.
eleve a szerelem nem egy folytonos érzés. ha belegondolsz, még amikor szerelmes vagy, akkor is sok tevékenység közben mintha akár nem is lennél szerelmes. (elég érdekes is lenne, ha nem így lenne, senki nem tudna pl. a feladataira koncentrálni, meg úgy általában semmire)
Értem a kérdést, és én úgy tapasztalom, hogy a válasz sajnos igen.
Lehet akármilyen szerelmes, ha épp nincs mellette és meglát egy szép, jó alakú nőt, simán viszi 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!