Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kérdésem általános értelemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem általános értelemben kérdezem. Ha egy férfinek van párja és szerelmes belé, vagy csak úgy simán szerelmes, akkor más nővel le tud feküdni úgy mintha nem lenne az?

Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 20:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%
Már bocsánat, de elfogadhatatlan, alpári ez a hangnem, ráadásul teljesen normális válaszra reagálva. Ráadásul mit nem lehet azon érteni,hogy nem voltam vele kapcsolatban??? Most őszintén, ezek után mit vársz, miért segítsen neked bárki is válaszadással? Nem a kutyáid vagyunk attól hogy a kérdésedre válaszolunk, tanulj már egy kis alapvető emberi tiszteletet. A kérdésedre válaszolva, amik inkább légből kapott vádaskodások, onnan tudom, hogy elmondtam neki az érzelmeimet, elutasított, én pedig tiszeletben tartottam,és tartom is a mai napig. Normális ember el tudja fogadni az elutasítást, nem erőszakolja rá magát a másikra. Az pedig egyenesen gusztustalan, hogy lek*rvázod, akivel voltam. Nem k*rva, hanem egy hozzám a mai napig nagyon közel álló hölgy, a szex csak egy mindkettőnk számára előnyös plusz volt. Az pedig szintén gusztustalan,hogy szerinted a prostituáltaknak nincsenek érzelmeik. Közlöm,hogy ők is ugyanolyan emberek, mint te. (Csak sokuk kevésbé alpári, és jobb szövegértéssel rendelkezik...)
2023. nov. 19. 18:32
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te itt akarod a pasidat lebuktatni?? Vagy nehéz azt elfogadni hogy létezik szerelem nelkül is szexuális kapcsolat?igaza van a 21nek!!
2023. nov. 19. 18:43
 23/26 A kérdező kommentje:
Lezártam a témát ha szerintetek normális akkor csak csináljátok végülis nem az én bűnöm
2023. nov. 19. 18:52
 24/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, csak kíváncsiságból, akkor szerinted ha valaki 18 évesen beleszeret valakibe, de ő nem szereti viszont, és tegyük fel hogy évekig,évtizedekig viszonzatlanul szerelmes belé (voltak ilyen költőink, például Juhász Gyula), akkor az haljon meg szűzen? Különben mocskos bűnös rohadék? 😂

#22 köszönöm!

2023. nov. 19. 18:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Egy kis szexuálpszichológia: a férfiak zöme első sorban roppant vizuális típus. Azaz a látványra izgulnak (tisztelet a kivételnek). Ennek semmi köze az érzelmekhez. A férfiakra emiatt jellemzőbb, hogy tudnak érzelem nélkül is fizikai kapcsolatot létesíteni.

Míg álltalában a nők érzelmekre, érzésekre izgulnak. Tehát nagy álltalánossában ezek alapján egy férfi inkább lesz képes érzelmek nélkül szexelni, mint egy nő.

Persze ez csak nagyon álltalánosított dolog, rengeteg kivétel van... Ettől nem lesz senki sem mocskosabb meg fene tudja mi.

A megcsalás nem szép dolog, de a fentiektől teljesen más téma... Ez erkölcsi dolog. Nyilván aki olyat, akit nem szeret eleve nem is tud megkívánni, annak egyel könnyebb. De ez a legtöbb férfira nem hiszem, hogy jellemző lenne.

2023. nov. 20. 02:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdésem általános jellegű, tanultál te biológiát? :D Mert nem tűnik úgy...
2023. nov. 20. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!