Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kérdésem általános értelemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem általános értelemben kérdezem. Ha egy férfinek van párja és szerelmes belé, vagy csak úgy simán szerelmes, akkor más nővel le tud feküdni úgy mintha nem lenne az?

Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 20:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A szerelem a tovabbi kapcsolat kialakitasat gatolja. Ez nem gatolja meg azt, hogy mas maszik ra. Ott meg belep a huseg kerdese. Ahhoz, hogy valaki huseges legyen magas erkolcsi ertekrend szukseges. Ilyet lesz nehez talalni.
2023. nov. 16. 15:28
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is személyfüggő. Általában azért ha egy férfi fülig szerelmes álmai nőjébe és együtt is van vele, akkor nem vágyik más kapcsolatra, nem vevő, ellen tud állni más lehetőségeknek. Persze nyilván lehetnek kivételek is.
2023. nov. 17. 11:47
 13/26 anonim ***** válasza:
77%

Úgy gondolom attól függ milyen szexmániás, primitív, mennyire képes elkötelezettségre.

Ha nem tud elköteleződni (trauma, minta, csalódás) akkor hiába szeret úgyis félremegy. Hiszen fél attól, hogy te is elhagyod, te is kihasználod és inkább ő teszi meg veled, mint védekezési mechanizmus. Súlyos probléma és sajnos nagyon is valós nőknél/férfiaknál egyaránt.

2023. nov. 18. 15:00
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ember függő. Nekem nem menne.
2023. nov. 18. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. nov. 18. 23:54
 16/26 anonim ***** válasza:
Igénye tud, tapasztaltam😀😌 pláne ha vonzó nőről van szo
2023. nov. 19. 10:52
 17/26 A kérdező kommentje:
úgy gondolom aki képes megtenni az nem szerelmes mert miért kéne neki más főleg szex terén ha arra ott van a párja főleg ha sokat szexelnek szóval ha mindennap van illetve kielégítő és tudja a párja rendes és ezt nem érdemli meg úgy gondolom ez bűn de már a csókolózás mással az is bűn illetve meg csalásnak számít illetve szerintem azt is bűn sőt még csalás ha mást meg néz valaki akár hol illetve és szexre gondol esetleg csókolózásra azzal a személyel illetve ha nem lát mást de ezeket gondolja főleg ha szexel illetve csókolózik a párjával az talán még undorítóbb illetve még vissza taszító
2023. nov. 19. 12:38
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
Úgy írom,hogy nem vagyok együtt a szerelmemmel, soha nem is voltam, ettől függetlenül mindennél jobban szeretem. Mivel az érzelmeim teljes mértékben viszonzatlanok, viszont a libidóm elég magas, így párszor megpróbáltam már mással. Jó is volt, meg nem is, de inkább nem. Fizikálisan persze jó érzés volt, de nem tudtam elmenni,és nem éreztem azt az elsöprő vágyat és kémiát, amit szex közben az átlagember érez, és nem is jött természetesen semmi, nagyon látszott hogy csak azért csináljam,hogy a primitív ösztöneim és szükségleteim kielégüljenek. A legutolsó alkalom után összeomoltam kicsit, mert akármit csináltunk, nem tudtam elmenni, és akkor elhatároztam hogy inkább nem is próbálkozom,mert ennek így nincs értelme. Egyébként nem gondoltam a szerelmemre közben, részbem azért, mert a másikra fókuszáltam, mivel őt is kívántam, másrészt szándékosan nem hagytam magamnak. Szerintem senki nem érdemli meg,hogy úgy szeretkezzenek vele, hogy közben másra gondolnak,még ha csak alkalmi légyottról van is szó.
2023. nov. 19. 16:53
 19/26 A kérdező kommentje:
szerintem meg a ku v nak tök mindegy a hogy érted hogy nem vagy vele együtt illetve soha nem is voltál? honann veszed hogy nem szerelmes beléd? csak tud a kur v knak nincsenek érzései szóval erre nem is tudok mit írni mármint arra ok nem gondolsz másra bár neki tök mindegy de ha ennyire magas a libidód nem értem miért nem a pároddal csináltad ezért nem akar a legtöbb nő párkapcsolatba kezdeni mert fél hogy meg csalják mindegy milyen értelemben
2023. nov. 19. 17:13
 20/26 A kérdező kommentje:
ha valaki meg kapja a párjátol amit kell testileg illetve lelkileg nincs erre szükség szerintem te nem voltál szerelmes belé meg akkor egyből el kell hagyni de nem meg csalni te nem érzed magadat mocskosnak?
2023. nov. 19. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!