Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik? Érdemes várni?
38 éves 2 gyerekes anyuka vagyok. 7 éves kapcsolatomat zártam le egy fél éve. Se veled se nélküled kapcsolat volt. Nem is éltünk együtt. Nyilván voltak szép napok, de végre pontot tettem ravaly karácsony előtt az egészre.
Voltam én már egyedül évekig, nagyon szerettem. Azt hittem ez is olyan lesz. De nem. Tudom, még friss és nem is keresek, vagy gondolok mindig arra, hogy miert nincs senkim. Néha azért fel jönnek bennem az érzések, hogy mi lesz vajon? Ismerkedni se tudok. Nem járok el sehova, netes keresést hagyjuk. De mint mondtam, nem is keresek. Csak lassan 40 leszek, nagyon sok mindent, sőt mindent egyedül csinálok. Van házam, kocsim, gyerekek már 12, 18 évesek. Jó lenne valaki mellett megpihenni, támaszkodni, odabújni. Nem görcsölni, hanem együtt nevetni. 3 komoly kapcsolatom volt. 10, 6 és 7 év. Nem akarok megint egy rakás évet bele fektetni, aztán tovább lépni. Szerintetek van egy olyan férfi aki pont engem akar, megfelelő, hozzámíllő és végleges nagy szerelem, szeretet, tisztelet?
Teljesen jól megfogalmaztad, hogy mit szeretne az ember egy párkapcsolattól, hasonlókat tudnék én is megfogalmazni.
A netes ismerkedés valahogy nekem sem működik, potenciális jelöltekkel én sem találkozom a környezetemben. Lassan 40 éves, szintén gyerekes férfiként kb. ilyen nőt tudnék magam mellett elképzelni mint amilyen te lehetsz kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!