Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZINJATEK volt? Nem szerelmes
Figyelt kérdés
Összejöttunk egy partin, ismerjuk egymást 15 éve. És valahogy fellángolt az egész,imádok vele lenni, úgy bánt velem mint egy hercegnővel. Virágot hozott, csokikat, kedveskedett, szereti a gyerekeimet is, én beleszerettem full. Ő 48 agglegény, én 40. Fél év után egy csodálatos mesébe illő este után, ugy csókolt ölelt, szeretkezes kozben én megmondtam neki hogy szeretlek. Ő...semmi. aztán azt mondta hogy nagyon mindennel jobban kevel de nem szerelmes. Nem tudja hogy valaha képes lesz e szeretni, hogy már gondolkodott ezen. És nem tudja tud e ilyet érezni még. Annyira mást mond Mint amit tesz. Teljesen összezavarodtam. Nem értem miért csábít, ajándékoz, nem értem. Elérte hogy nagyon szeretem és mindent meg is tett hogy azt higyjem hogy belém van zúgva fülig. Reggel eljottem mikor még aludt. Kuldott egy smst hogy akartam beszelni veled de mar nem volt lehetőségem, respektálom amit érzel és köszönök mindent. Ha barmi itt vagyok. Segitsetek most akkor szakitott? Ez az egész fél év mi volt? Hazugság?2024. ápr. 10. 17:09
31/35 anonim válasza:
Nem vagyok ideges. Csak kiakasztó mivel etetted magad, hogy rákened az egészet. Ez már aztán nagy szerelem, szó se róla. A barátság extrákat meg aztán végképp nem értem. Hol írtam én olyasmit, hogy abban vagytok? Sehol a világon. 40+ évesen az emberek komolyabbak, érettebbek? Erősen kétlem, elég csak ebből a történetből kiindulni.
32/35 A kérdező kommentje:
Nem kenek ra senkire semmit. Ez egy kérdes volt: Szinjatek volt? Mivel nem értettem. Amit tesz es amit mond 2 külon világ.
Igen beleszerettem. Ez van.
#31 nem irtad sehol hogy baratsag extrakkal. Én sem, és hogy érthetőbb legyen a szituácio mindenki számára ezért írtam most oda hogy nem annak szántuk,így azt feltételeztem,hogy komolyak a szándékai.
És tudod mit?
Én hiszek neki. Szerintem tényleg őszintén meg akarta probalni. Szerintem tényleg nagyon kedvelhet engem, es azt is elhiszem ha leblokkolt. És ha nem megy akkor nem megy. Elfogadom.
2024. ápr. 11. 17:37
33/35 anonim válasza:
Lehet szerelems lenni, ki hogy hivja fellagolas, lwhet valaki wlobb kesobb is lehet
34/35 anonim válasza:
Rego generacio ilyen fiatalin ket gyerekkkel akkor mas mit szoljon. Jo
35/35 anonim válasza:
OruljbNemi hogy ilyen kapcsolatod volt soknak ez nem adatik meg kifognak egy szelhamost iszamost es csak ugy s. Elenek. Semmi kitotseg erzelem nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!