Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SZINJATEK volt? Nem szerelmes

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZINJATEK volt? Nem szerelmes

Figyelt kérdés
Összejöttunk egy partin, ismerjuk egymást 15 éve. És valahogy fellángolt az egész,imádok vele lenni, úgy bánt velem mint egy hercegnővel. Virágot hozott, csokikat, kedveskedett, szereti a gyerekeimet is, én beleszerettem full. Ő 48 agglegény, én 40. Fél év után egy csodálatos mesébe illő este után, ugy csókolt ölelt, szeretkezes kozben én megmondtam neki hogy szeretlek. Ő...semmi. aztán azt mondta hogy nagyon mindennel jobban kevel de nem szerelmes. Nem tudja hogy valaha képes lesz e szeretni, hogy már gondolkodott ezen. És nem tudja tud e ilyet érezni még. Annyira mást mond Mint amit tesz. Teljesen összezavarodtam. Nem értem miért csábít, ajándékoz, nem értem. Elérte hogy nagyon szeretem és mindent meg is tett hogy azt higyjem hogy belém van zúgva fülig. Reggel eljottem mikor még aludt. Kuldott egy smst hogy akartam beszelni veled de mar nem volt lehetőségem, respektálom amit érzel és köszönök mindent. Ha barmi itt vagyok. Segitsetek most akkor szakitott? Ez az egész fél év mi volt? Hazugság?

2024. ápr. 10. 17:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
35%
Ha én nem tudok valakibe beleszeretni, akkor nem is járok vele... Itt mindenki úgy is kapcsolatban van, hogy nem is szerelmes a másikba? Ez a normális már vagy mi?
2024. ápr. 11. 05:17
 22/35 anonim ***** válasza:
79%
Világosan megmondta, hogy nem szeret, nincs itt szó színjátékról. Te képzeltél bele ebbe a kapcsolatba többet, mint ami volt.
2024. ápr. 11. 05:29
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

#21:

Mert te csak úgy jössz össze valakivel ha elmondja az elejétől fogva ezerszer, hogy szerelmes beléd, vagy mi? A tetteit nem nézed? Mit érsz el azzal, hogy kimondja szerelmes, de hazudik és igazából tojik rád?

Te még olyasmiről nem hallottál életedben soha, nem jártál úgy, hogy vártad mikor leszel szerelmes a másikba, de nem jött az érzés? Vagy azt hitted, hogy az vagy viszont csak fellángolás volt?

A párok 80-90%-a úgy járnak együtt, hogy "csak" vonzalom van köztük. Szerelemről amúgy sem beszélhetünk kezdetektől fogva!

Először fellángolás lép fel amiből KIALAKULHAT a szerelem!!!

Nem tudom mióta van a kérdező a pasassal, de ha 1 év környékén, nincsenek együtt minimum 2 éve még ő se szerelmes belé 100%-an. Még mindig a fellángolás kategóriájában van.

2024. ápr. 11. 08:15
 24/35 anonim ***** válasza:
67%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Tessék, ez a fellángolás, maximum 2 évig tart.

Azt írtad kérdező, hogy a félév mesés volt.

Még te se vagy szerelmes ő belé, csak azt hiszed.

Akkor tőle miért várod el, hogy szeressen beléd?

2024. ápr. 11. 08:25
 25/35 anonim ***** válasza:
61%
#23 A randik arra lettek kitalálva, hogy megismerd a másikat és kialakulhasdon a szerelem. Én addig nem kezdek el járni hivatalosan senkivel, amíg nem érzem. Számomra az a fura, hogy mások simán, csak úgy összejönnek. Ha simán csak vonzodom a másikhoz, az nálam csak szexkapcsolat. Ha meg ez sem, akkor barátság. Csak azért, hogy kijelenthessem hogy van valakim, azért nem jövök össze senkivel. És a 2 év idő tartam az a szerelem érzésének az időszakára vonatkozik általánosságban és nem a kezdetére...
2024. ápr. 11. 08:42
 26/35 anonim ***** válasza:
67%

Nem igaz, a szerelem simán eltarthat 2,5-3,5 évig. Persze olykor keveredik a szeretet érzésével, de nem egyenlő a pillangókkal, gyomorgörccsel az elején. Az csak fellángolás. Ami nem más mint a vágy egymás iránt és a másik ideálizálása. Amikor eltűnik a rózsaszín felhő és azután is szereted, elfogadod hibáival együtt akkor lehet kijelenteni, hogy szerelemről beszélünk.

Egyáltalán miről beszélsz össze-vissza? A kérdező annak ellenére vele van, hogy nem mondta ki a férfi, hogy szerelmes belé. Félév alatt egyszer se kérdezett rá miért nem mondta ki. Mostanában vallotta be, hogy mit érez és őszinte választ kapott. A kérdező miért nem kérdezett rá korábban mi van. Ő ugyanolyan hibás mint a férfi ha már egyszer mindenáron őt akarod hibáztatni.

Jó, hogy azt nem írod már, hogy szerelem első látásra létezik és ha valaki nem az azonnal akkor már kihasználja a másikat.

A 2 év időszaka a fellángolás hiába nem tetszik. Ha azok után is úgy érez, vagy még inkább oda van a másikért valaki akkor szerelmes.

Nemhiába történik olyasmi, hogy rajongsz a másikért, véged van tőle egy ideig, legyen az 5 hónap, 2 hét, 2 év és aztán már sehol semmi. Kiábrándulsz a másikból, elmúlnak érzéseid iránta. Az pontosan a fellángolás tartományába tartozik.

2024. ápr. 11. 09:12
 27/35 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk korábban az érzéseinkről és azt mondta hogy nagyon nehezen kötődik, nem akart soha családot főleg gyereket,mert alkoholista apával nőtt fel. Ennek ellenére most ugy érzi hogy én vagyok az a nő akivel lenni akar,járni akar, a párom szeretne lenni. Amit nem akart hogy pótapa legyen. Ez nem is gond, hisz a gyerekeimnek van apjuk. Én független elvalt vagyok, imádom a gyerekeimet, de imadok csak ketten lenni vele, boldog lenni ahogy ölel. Ezért is nem toltam a közös programokat. Aztán egyszercsak 5 hónap után azt mondta hogy hianyoztam, hogy imad velem lenni stb. És mikor én nyiltam meg, ugytűnik megijedt. Tegnap beszéltunk telefonon.azt mondta hogy leblokkolt hogy ossze kell magában raknia hogy most mi legyen. Mondtam neki hogy ossze vagyok zavarodva attol amilyen kedves volt velem, ahogy imadott és ahogy a szavai mast mondanak. Azt mondta hogy nem az én hibam ez, és ne is bánkodjak e miatt,hogy nem én tehetek erről, hogy neki blokkja van.

Ne felejtsetek el kérlek hogy mi a régi generacio vagyunk. Nalunk nincsen ilyesmi hogy szexpartner meg baratsag extrakkal,mittomén, o udvarol es járás van, nem cserelgetunk partnert sem.

2024. ápr. 11. 14:42
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy már nevetséges. Kit érdekel milyen generáció vagytok? Egy csomó veled egykorú, vagy még idősebb szexel fűvel fával költségek nélkül.

Amúgy meg egyáltalán mégcsak szóba sem került a barátság extrákkal fajta kapcsolat.

Te 40 éves létedre magyarázgatod be magadnak, hogy kicseszett veled holott egyáltalán nem így történt.

Megvagy sértődve, hogy nem viszonozza az érzéseid.

40 évesen durcás kislányt játszani baromi érett dolog.

Inkább nézz magadra milyen szánalmas műsort produkáltál itt végig pedig az a férfi nem ígért neked semmit.

2024. ápr. 11. 15:05
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
*kötöttségek
2024. ápr. 11. 15:06
 30/35 A kérdező kommentje:

Jo oke megértettem,jol erezte magat velem es ennyi volt.

#28 Nem értem miért vagy ideges.

Nem magyarazom be hogy kicseszett velem. Megértettem hogy mashogy lattam.Nem tudok mit tenni,elfogadom.

2024. ápr. 11. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!