Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SZINJATEK volt? Nem szerelmes

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZINJATEK volt? Nem szerelmes

Figyelt kérdés
Összejöttunk egy partin, ismerjuk egymást 15 éve. És valahogy fellángolt az egész,imádok vele lenni, úgy bánt velem mint egy hercegnővel. Virágot hozott, csokikat, kedveskedett, szereti a gyerekeimet is, én beleszerettem full. Ő 48 agglegény, én 40. Fél év után egy csodálatos mesébe illő este után, ugy csókolt ölelt, szeretkezes kozben én megmondtam neki hogy szeretlek. Ő...semmi. aztán azt mondta hogy nagyon mindennel jobban kevel de nem szerelmes. Nem tudja hogy valaha képes lesz e szeretni, hogy már gondolkodott ezen. És nem tudja tud e ilyet érezni még. Annyira mást mond Mint amit tesz. Teljesen összezavarodtam. Nem értem miért csábít, ajándékoz, nem értem. Elérte hogy nagyon szeretem és mindent meg is tett hogy azt higyjem hogy belém van zúgva fülig. Reggel eljottem mikor még aludt. Kuldott egy smst hogy akartam beszelni veled de mar nem volt lehetőségem, respektálom amit érzel és köszönök mindent. Ha barmi itt vagyok. Segitsetek most akkor szakitott? Ez az egész fél év mi volt? Hazugság?

2024. ápr. 10. 17:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
44%
Szeret, csak nem mondja. Teszi. Mit akarsz még?? 8-as vagyok.
2024. ápr. 10. 17:56
 12/35 anonim ***** válasza:
53%
Az a te bajod. Gondolhattad volna, hogy nem szerelmes beléd. Hiszen nem mondta. Egyáltalán együtt vagytok mint egy pár vagy csak barátság extrákkal fajta kapcsolatban vagytok?
2024. ápr. 10. 17:56
 13/35 anonim ***** válasza:
27%
Kijelentette a pasi, hogy együtt járnak..Ha valaki ezt mondja, akkor joggal feltételezhetem, hogy szerelmes belém. Így ez gusztustalan húzás volt részéről.
2024. ápr. 10. 18:06
 14/35 A kérdező kommentje:

Egyuttvagyunk Mint egy pár. Mindeninek bemutatott Mint a baratnőjét. Azt mondta hogy mindent pasi irigyli őt hogy ilyen csaja van.

8-as teszi igen, mindent és teljes bedobással és ölelget,szeretget és azt mondta este hogy nem szerelmes belém. Ezért is írtam hogy nagyon összezavarodtam. Nem értem

2024. ápr. 10. 18:11
 15/35 anonim ***** válasza:
75%

"Összejöttunk egy partin..."

Kimondta, hogy légy velem Mariska?

2024. ápr. 10. 18:12
 16/35 A kérdező kommentje:
Ő csókolt meg engem, ő irt aztán is, ő akart talalkozni.
2024. ápr. 10. 18:15
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező ha neked nem felel meg, hogy nem viszonozza az érzéseid akkor ne légy vele. Probléma megoldva.

De nem játszotta meg magát 100% bizonyossággal akkor sem ha azt szeretnéd hinni, hogy átvágott.

Sose mondta, hogy szerelmes beléd amióta együtt vagytok.

Amikor elmondtad az érzéseid konkrétan megmondta, hogy nem az.

Kedvelhet, rajonghat érted, kívánhat téged, szerethet mint embert.

Vagyis nyugodtan kedveskedhet, bemutathat a családnak.

Akár még komolyan is gondolhatja veled, de akkor se szerelmes.

Ez mióta színjáték részéről? Semmi óta.

Te beszélted be magadnak, hogy az.

Ő arról nem tehet!

2024. ápr. 10. 18:20
 18/35 A kérdező kommentje:
17 köszönöm
2024. ápr. 10. 18:27
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
De jó, hogy itt mindenkinek tök korrekt a hitegetés... És a kérdező még el is hiszi, hogy ő a nem normális. Amikor kimondta, hogy csajom, meg járunk, akkor ezt is kellett volna közölni és nem utólag, mikor rákérdez, mert nem viszonozza a dolgot. Na akkor lett volna korrekt és nem így.
2024. ápr. 10. 18:55
 20/35 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem egy percig sem volt szó hitegetésről!

Egyébként szerintem az üzenet nem szakítási szándékra utalt, sokkal inkább szerette volna közölni veled, hogy nem tudja azt adni neked, amiben te reménykedsz. Igazából nagyon is kedvelhet, de ha nem tud beléd szeretni, akkor az érzés nem igazán fog már jönni, amit ő is tisztán lát. Azt gondolom, teljesen őszinte volt és jól látja, amit te még egyelőre nem tudsz megemészteni.

Persze megértelek téged is, viszont erről az egészről nem ő tehet! Megpróbálta, nem sikerült - sajnos van ilyen...

2024. ápr. 10. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!