Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZINJATEK volt? Nem szerelmes

Egyuttvagyunk Mint egy pár. Mindeninek bemutatott Mint a baratnőjét. Azt mondta hogy mindent pasi irigyli őt hogy ilyen csaja van.
8-as teszi igen, mindent és teljes bedobással és ölelget,szeretget és azt mondta este hogy nem szerelmes belém. Ezért is írtam hogy nagyon összezavarodtam. Nem értem

"Összejöttunk egy partin..."
Kimondta, hogy légy velem Mariska?

Kérdező ha neked nem felel meg, hogy nem viszonozza az érzéseid akkor ne légy vele. Probléma megoldva.
De nem játszotta meg magát 100% bizonyossággal akkor sem ha azt szeretnéd hinni, hogy átvágott.
Sose mondta, hogy szerelmes beléd amióta együtt vagytok.
Amikor elmondtad az érzéseid konkrétan megmondta, hogy nem az.
Kedvelhet, rajonghat érted, kívánhat téged, szerethet mint embert.
Vagyis nyugodtan kedveskedhet, bemutathat a családnak.
Akár még komolyan is gondolhatja veled, de akkor se szerelmes.
Ez mióta színjáték részéről? Semmi óta.
Te beszélted be magadnak, hogy az.
Ő arról nem tehet!

Szerintem egy percig sem volt szó hitegetésről!
Egyébként szerintem az üzenet nem szakítási szándékra utalt, sokkal inkább szerette volna közölni veled, hogy nem tudja azt adni neked, amiben te reménykedsz. Igazából nagyon is kedvelhet, de ha nem tud beléd szeretni, akkor az érzés nem igazán fog már jönni, amit ő is tisztán lát. Azt gondolom, teljesen őszinte volt és jól látja, amit te még egyelőre nem tudsz megemészteni.
Persze megértelek téged is, viszont erről az egészről nem ő tehet! Megpróbálta, nem sikerült - sajnos van ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!