Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes belém csak kihasznál?
Majdnem minden nap írunk, megkérdezi mizu,mit csinálok ilyesmi
De van hogy csak amiatt ír hogy megkérdezze van e pénzem,tudok e neki adni (sose szokta visszaadni de én nem említem neki, sose nem kérem hogy adja vissza)
Mikor találkozunk elég rendes meg minden
De mindig azt kell érezzem hogy csak kihasználja hogy én szerelmes vagyok belé
Olyan rossz ezt elfogadni..és már mennyiszer összevesztünk ezek a dolgok miatt..mégse változott semmi..
Ha ő is szeretne nem így viselkedne..főleg hogy ő értem ugyanennyit nem tenne meg szerintem..
Meg nem értem miért hiszi azt hogy én ezt egyszer nem fogom megunni de akkor nagyon kiosztom már ahhoz vagyok közel
És ezt neki hiába mondom ő váltig azt állítja hogy nem így van de már ezt is unom hogy mindent lehet mondani de mégsem látok semmit hogy nem nekem lenne igazam
Nem szokott győzködni meg ilyesmi elfogadja hogy nincsen van mikor írja hogy jó nembaj.
De mikor nincs neki úgy meg tudja magyarázni hogy most miért nincs neki stb csak egyszer enis megunom ezt
Ne adj neki többet - sose adja vissza - a szülők szoktak adni a gyereknek, akinek nincs.
Mondtad neki, hogy csak kölcsön? Miért adnál ajándékba? És van, hogy csak azért keres? Miért adsz neki? Ki ő neked tulajdonképpen?
Ezeket könnyű írni enis mindig ezt próbálom csak így nehéz hogy én odaig vagyok erte..
Na mindegy igazából majd következő alkalommal megmondom neki amiket gondolok hiába nem akarnék vele összeveszni nekem ehhez már nagyon nincs kedvem kezd nevetséges lenni az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!