Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy viselitek amikor parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek amikor parotok elutazik 10-14 napra?

Figyelt kérdés
Engem elegge megvisel, nagyon hianyzik… hianyzik minden egyes dolog vele kapcsolatban
2024. ápr. 9. 12:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt írják, hogy nekik nem menne, meg nem lenne így párja stb. azoknak nincs a párjukon kívül életük? Két hetet ki lehet bírni, ha mondjuk munka miatt a másik el kell utazzon. Addig én tovább élem az életem, több idom jut magamra, hobbijaimra, stb. Néha nem is árt a külön töltött idő.

Nyilván nem a rendszeres elutazásokról beszélek, amikor szinte távkapcsolat az egész.

2024. ápr. 9. 14:26
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem itt senki nem arra gondolt, hogy ez egyszer egyszer nem férne bele. Én úgy értelmeztem, hogy arra mondtak ezt, ha gyakori, havonta vagy évente több alkalomrol, esetleg konkrétan ilyen életmódról van szó.
2024. ápr. 9. 14:57
 13/23 anonim ***** válasza:
18%

11-hez: van párom, bőven van külön programom, utaztam már egyedül vagy mással, nem lógunk egymáson, és a többi... De a 10-14 nap minden szempontból sok, hogy másik felem nélkül utazzak. Akár távkapcsolat, akár nem. Ha valakinek párja van, akkor ennyi időre miért mással megy? Ehhez viszonyítva kell ezt nézni és érteni.

Azért kérdeztem a meleg párocskát, mert egy meleg párocska mind a két tagja már küszködött itt ezen. Sőt: kezdem úgy vélni, hogy az utazó melegecske trollkodik és nem is meleg! Akit itt-hagy, az problémázva megkérdezett minket és minden egyes kommentelő neki adott igazat. Ugyanígy 10-14 nap volt. Eltelt fél év... Szerintem pont a másik fél írt kérdést arról, hogy mit szólunk. Ez 1 héttel ezelőtt. Semmit nem változott a vélemény és lehurrogták csúnyán. Kivételesen egyetértettem a kommentelőkkel, pedig szoktak durva túltolások lenni és akkor a kommentelőket hurrogom le.

2024. ápr. 9. 15:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk: ott bőven más is volt a háttérben... Nem csak ennyiből állt a történet.
2024. ápr. 9. 15:10
 15/23 anonim ***** válasza:
13%

Nem mindegy miért...

Mert pl a haverokkal leugrik 2 hétre a balatoni nyaralóba hesszelni,

vagy mert kiment külföldre a jövőnk érdekében dolgozni...

Az első eset válóok. A második brutál lenne, de az lebegne a szemem elött, hogy értünk teszi.

2024. ápr. 9. 15:23
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
15, nálad két hét nyaralás a barátokkal válóok? Két hét külföld meg "brutál"? Neked nincs életed, vagy ennyire önbizalomhiányos vagy?
2024. ápr. 9. 15:35
 17/23 anonim ***** válasza:
16%

16!

Nem érted a lényeget, látom.

A nyaralás az az ő kényelmét szolgálja csak. Ha én együtt vagyok valakivel, rendes kapcsolat szintjén, nem csak járogatás alapon, akkor nem fér bele. Nem azt mondom, hogy a haverokkal nem mehet sehova, de azért 2 hét na...

A külföldi munka meg a muszáj kategória.

2024. ápr. 9. 15:38
 18/23 anonim ***** válasza:
17%

Na 15-ösnek abszolút igaza van!

Volt olyan sztori például, hogy "párom nem engedheti meg magának". Ugyanúgy válóok, ha jó szájízzel így nyaralgat nélküle és nem segít be vagy fele időben vele nem megy valahová.

2024. ápr. 9. 15:46
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Én halat adok ilyenkor a jó istennek, hogy van egy kis szabadidőm.
2024. ápr. 9. 16:10
 20/23 anonim ***** válasza:
78%
A férjem évi 1-2 alkalommal elutazott a barátaival különböző programokra (sörfesztivál, városnézés, borvidék felfedezése). Semmi kifogásom nem volt ellene. Olyan is volt, hogy én mentem el a barátnőmmel.
2024. ápr. 9. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!