Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élőktől kérdezem ti hogy viselitek a távolságot és a hiányt?
Azoktól hallanám leginkább akik tényleg messze vannak egymástól és nem csak hetente találkoznak, mert én azt nem tartom annyira élhetetlen távkapcsolatnak, én örülnek ha láthatnám hetente, hanem akik csak 2-3 havonta tudnak találkozni.
Illetve nagyon szívesen beszélgetnék egy szintén hasonló helyzetben lévő lánnyal, kicsit a problémáinkat kiadni egymásnak stb, szóval írhattok privátot.
De attól függetlenül ide is várom mindenkinek a sztorijait hogy ők milyen helyzetben vannak, hogyan oldják meg, mennyire lehet fenntartani hosszútávon
Fél éve vagyok távkapcsolatban. Szerencsére úgy alakulnak a dolgok hogy 2 hetente tudunk találkozni
Deee nincs olyan hogy hogy ne lenne sírógörcsöm attól hogy nincs mindig mellettem 😅
Dee túl kell élni ezt az időszakot, kitűzni egy nagyjábóli dátumot pl az összeköltözésre, ami tartja az emberben a lelket
23 L
Szia,
6 éve kamionos a párom. 3 hét távol, 1 hét együtt. Változó a nehézség. Alapvetően jól bírom, de volt, hogy majdnem feladtam.
17 hónapja tart.Ez idő alatt 5 találkozásunk volt és a következő kérdéses hogy mikor lesz.
Mindent megtesz,hogy pótolja a fizikai hiányt,amiért végtelenül hálás is vagyok neki,de tisztában vagyunk mindketten vele,hogy ez kevés.
Nem tudjuk mikor lesz ennek a helyzetnek vége,így nincs kapaszkodó,sokszor úgy érzem csak lógunk a levegőbe.
Általába véve jól viselem,de vannak nehéz időszakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!