Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Plátói szerelem miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelem miért nem múlik el évek múlva sem? F

Figyelt kérdés

Nagyon régóta nem láttam, lehet hogy soha többet nem is fogom...

Nem mondom, hogy szenvedek az érzés miatt( vagyis már nem), de úgy gondolom hogy nekem ő lett volna az igazi.

Valaki érzett már így évekig, el múlt valaha?

Normális, hogy titkon abba reménykedem összejövünk valahogy?

Meglehet érezni azt egyébként, hogy ki az igazi? Vagy ez csak az agyunk által kreált valami?

2024. ápr. 7. 20:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretitek az illetőt, igazán lehetne vér a pucátokban és megmondhatnátok. Egy szilárd igen/nem megoldaná az évődéseteket.
2024. jún. 8. 13:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Minek mondjam meg? Házas, sosem fog elválni, főleg nem miattam. A többit meg már leírtam a #15-ösben, mással ismerkedni nem tudok, egyedül sem jó.
2024. jún. 8. 14:20
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es akkor megvan a nemed. Nem kell ismerkedni párkeresés céljával. Csak élj. A szerelem sokszor nem tudatosan jön.
2024. jún. 8. 14:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Éljek? Ha ez azt jelenti, amire gondolok, nincs kedvem. Végigvonszolom magam a napi kötelezőkön, örülök, ha sikerül. Így nem fog jönni senki és semmi.
2024. jún. 8. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!