Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem miért nem múlik el évek múlva sem? F
Figyelt kérdés
Nagyon régóta nem láttam, lehet hogy soha többet nem is fogom...
Nem mondom, hogy szenvedek az érzés miatt( vagyis már nem), de úgy gondolom hogy nekem ő lett volna az igazi.
Valaki érzett már így évekig, el múlt valaha?
Normális, hogy titkon abba reménykedem összejövünk valahogy?
Meglehet érezni azt egyébként, hogy ki az igazi? Vagy ez csak az agyunk által kreált valami?
2024. ápr. 7. 20:52
11/24 anonim válasza:
Én is több, mint 3 éve szenvedek egy plátói szerelem miatt. Hiába próbálom elfelejteni, nem megy. Számomra Ő lett volna az igazi. Még mindig vágyom rá, bár már nem olyan mértékben mint régen. Remélem egyszer elfelejtem.
12/24 anonim válasza:
Online fel tudnád keresni, miért nem keresed fel? Egyáltalán mit értesz az alatt, hogy online fel tudnád? Szoktatok valahol beszélgetni?
13/24 A kérdező kommentje:
12, mindegy semmi értelme az egésznek..
2024. ápr. 13. 19:15
14/24 anonim válasza:
ezért plátói.. meg se történt, nem lett megpróbálva ott lebeg a levegőben még mindig.
ha valamit tanácsolnék a magam 26 évével a kamasz fiúknak lányoknak, ez az amit sose tegyenek! ne hagyják ki az esélyt.. próbálják meg, nincs rosszabb annál mikor utána azon rugózol mi lett volna. keserű a ki nem mondott szó
15/24 anonim válasza:
Mert nem jött senki, aki felül tudja írni és be is teljesülhet vele. És ez nem feltétlenül rajtad múlt, szerencse kérdése. Nem tudom, te hogy voltál ezzel, de én például erőltettem az ismerkedést, amíg tudtam (egy ideje már nem megy), de semmi értelme volt. Senki nem tudott úgy hatni rám, a nyomába sem értek. Hiába tudja az ember ésszel, hogy nem szabad beleragadni az ilyesmibe, mert csak elvesztegeti az értékes idejét, és ezt nagyon bánni fogja, akkor sem lehet magára erőltetni valakit, aki igazából hidegen hagyja... Az egyedüllét sem jó ugyanakkor, mert az meg felerősíti ezt az érzést, sokszor kínzóan. Sehogy/semmi nem jó igazából, ebből csak a szerencse hozhat ki, és akit annak segítségével megismersz és "visz mindent".
16/24 A kérdező kommentje:
:)
2024. ápr. 14. 21:14
17/24 anonim válasza:
De nem mindegy. Ha már kérdezed, írd ki magadból. Azt mondod, online felvehetnéd vele a kapcsolatot, még se teszed. Mi tart vissza?
18/24 A kérdező kommentje:
17, nem szeretném leírni, túl személyes.
2024. ápr. 15. 21:00
19/24 anonim válasza:
Ha sose írod ki magadból és a kiszemelteddel se beszélsz soha, még sokáig fog emészteni.
20/24 anonim válasza:
Teljesen megértem, velem is ez van. De már rájöttem, hogy nem őt szerettem, csak az érzést amit adott, és most nem is ő hiányzik, hanem a meg nem kapott figyelme/szeretete. Ezzel tudat alatt egész biztosan te is így vagy. Egyenlőre nincsen fix "gyógymód", de idővel jönni fog más, aki elfeledteti őt (Talán próbálj úgy túllépni, hogy másokkal ismerkedj, próbálkozz. Pl Tinder vagy yubo, ha még gyerek vagy. Igyekezz esetleg olyat találni, aki rá emlékeztet, és úgy könnyebben beletudsz menni egy kapcsolatba.) Ja és persze ne feledd, okkal ment el az életedből, ne "rángasd őt vissza" semmiképp. Álmodozni okés, de neked mostmár tényleg nem rá van szükséged. Minden jót girll, túl leszel rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!