Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az oka a plátói szerelemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka a plátói szerelemnek, ami évek alatt sem múlik, csak egyre erősebb?

Figyelt kérdés
Mindennapjaim során gyakran "kerül az utamba" egy férfi, akit 3 éve szeretek. Először sima "szerelmes vagyok" érzés volt a jellemző, mára már inkább úgy mondanám, szeretem, feltételek nélkül. Mély szeretet, ami nem múlik, csak egyre erősebb. Egy nagyon jó emberről van szó, minden nap a legjobbakat kívánom neki (magamban), minden boldogságot, ami neki jár, akkor is, ha én sosem leszek az élete része. Nem tud az érzéseimről és alkalmam sincs neki elmondani. Mire tanít az ilyen és mit tehetek, hogy átvergődjek rajta?

2019. szept. 23. 07:14
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
A francokat nincs rá alkalmad.
2019. szept. 23. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

A fantázia táplálja az érzést. Erre a legjobb ellenszer ha lefekszel vele, összeköltöztök, együtt éltek. Garantáltan elmúlik, kártyavárként omlik össze a sok illúzió amit felépítettél.

Tapasztalatból mondom.

2019. szept. 23. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Én skizofrén vagyok és hasonló dolgokat éltem meg egyszer csak beugrott valaki hogy ő a hozzám való minden téren tökéletes de valahogy sose jött össze nekem 4 éve tart miatta csináltam hülyeségeket hogy bizonyítsam (talán magamnak) hogy mire vagyok képes érte szerintem nem kell mondanom, hogy pszichiátriára kerültem emiatt. Persze nem azt mondom hogy te is oda kerülsz csak veszélyes ennyire elhanyagolni a többi síkot és csak az agyunkba lenni nekem mindig azt mondta a családom hogy az egyensúly borult fel nálam mert csak a fejembe pörgök igazuk volt de én attól menekültem hogy meleg lennék nem adhattam nekik igazat
2019. szept. 23. 11:33
 4/7 árokpart ***** válasza:
Jómagam is így vagyok, csak férfiként egy hölggyel vagyok ugyanebben a helyzetben. Sokszor már jártányi erőm sincsen.
2019. szept. 23. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Add ki valahogy az érzelmeidet. Sok ilyen költemény, festmény, zenemű, szobor született már, mert ha az embernek nem tudod átadni, valamilyen módon mégiscsak át tudod adni. Nem baj, ha nem jó, de ez is lehet egy levezetési módszer.

Ő sem más, mint a többi ember, csak megláttad benne Istent, a jóságot, gyönyörűséget Őt szereted benne.

2019. szept. 23. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
A realitás talaján vagyok, élem az életem így is. Csupán itt van velem ez az érzés, és szép, jól érzem magam tőle. Nem vált ki belőlem szenvedést vagy bármi negatívumot. Gondolom mindenkinek meg kell tanulnia, képesnek lenni a feltétel nélküli szeretetre, és én általa tanultam ezt meg. Utolsó, igazad lehet. Köszi a válaszokat!
2019. szept. 23. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert ragaszkodsz az érzéshez és nem akarod elengedni.
2019. szept. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!