A sötét oldal erősebb?
Figyelt kérdés
Mikor jobbak az esélyeink a győzelemre, ha megszegjük a szabályokat vagy ha betartjuk azokat?2017. szept. 26. 21:58
1/19 anonim válasza:
"Nem, nem erősebb. Csak simább, könyebben járható"
Yoda mester
2/19 anonim válasza:
Én hiszek a szabályokban és az élet már nagyon sokszor igazolt, amikor a sötét oldal elbukott velem szemben pedig nem csináltam mást, mint szigorúan és következetesen betartottam és betartattam a szabályokat.
3/19 anonim válasza:
Egy opportunistának mindig jobbak az esélyei, szóval szerintem jobb a sötét oldal, nem mellesleg a piros fénykard is sokkal jobban néz ki!
5/19 anonim válasza:
Igen több a hülye ember, a sötétek erősebbek
6/19 anonim válasza:
"Az az erőssége, hogy erősebbnek akar látszani, mint amilyen valójában."
7/19 anonim válasza:
"Mikor jobbak az esélyeink a győzelemre, ha megszegjük a szabályokat vagy ha betartjuk azokat?"
Jason Statham-et idézve: A kivételek erősíti a szabályokat...hogy ezt mit jelent rejtély. Máshonnan nézve egy hekkelt játékot könnyebb végigvinni, mint normál esetben...na szóval a sötét oldal ilyen piszkos trükköket használ. Ők előnnyel indulnak, mert azokkal szemben, akik a világos oldalon állnak. A múltkor például egy online játékban 8 szinttel lenyomtam egy Orkszerű bosst, pedig 75-ös szintű volt...aztán pedig hirtelen mindenki be akart venni a klánba, előtte viszont visszautasítottak. Végül is arra akarok kilyukadni, hogy a sötét meg kerülve a szabályokat előnnyel indul.
8/19 anonim válasza:
A sötét oldal erősebb mivel aki azt használja nem azt teszi amit az erő mond neki hanem ő egy eszközként tekint az erőre és mivel nem kell elnyomnia az érzései sokkal nagyobb a hatalma.
10/19 anonim válasza:
Állj át a sötét oldalra, Luke! Én vagyok az apád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!