Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A sötét oldal erősebb?

A sötét oldal erősebb?

Figyelt kérdés
Mikor jobbak az esélyeink a győzelemre, ha megszegjük a szabályokat vagy ha betartjuk azokat?

2017. szept. 26. 21:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

"Nem, nem erősebb. Csak simább, könyebben járható"

Yoda mester

2017. szept. 26. 22:25
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Én hiszek a szabályokban és az élet már nagyon sokszor igazolt, amikor a sötét oldal elbukott velem szemben pedig nem csináltam mást, mint szigorúan és következetesen betartottam és betartattam a szabályokat.
2017. szept. 26. 22:34
 3/19 anonim válasza:
52%
Egy opportunistának mindig jobbak az esélyei, szóval szerintem jobb a sötét oldal, nem mellesleg a piros fénykard is sokkal jobban néz ki!
2017. szept. 26. 22:40
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szabályokat?
2017. szept. 26. 22:42
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Igen több a hülye ember, a sötétek erősebbek
2017. szept. 26. 22:43
 6/19 anonim ***** válasza:
"Az az erőssége, hogy erősebbnek akar látszani, mint amilyen valójában."
2017. szept. 26. 22:54
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

"Mikor jobbak az esélyeink a győzelemre, ha megszegjük a szabályokat vagy ha betartjuk azokat?"

Jason Statham-et idézve: A kivételek erősíti a szabályokat...hogy ezt mit jelent rejtély. Máshonnan nézve egy hekkelt játékot könnyebb végigvinni, mint normál esetben...na szóval a sötét oldal ilyen piszkos trükköket használ. Ők előnnyel indulnak, mert azokkal szemben, akik a világos oldalon állnak. A múltkor például egy online játékban 8 szinttel lenyomtam egy Orkszerű bosst, pedig 75-ös szintű volt...aztán pedig hirtelen mindenki be akart venni a klánba, előtte viszont visszautasítottak. Végül is arra akarok kilyukadni, hogy a sötét meg kerülve a szabályokat előnnyel indul.

2017. szept. 27. 00:24
 8/19 anonim válasza:
A sötét oldal erősebb mivel aki azt használja nem azt teszi amit az erő mond neki hanem ő egy eszközként tekint az erőre és mivel nem kell elnyomnia az érzései sokkal nagyobb a hatalma.
2017. szept. 27. 06:28
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Erősebb.

Üdv. (Egy Stih)

2017. szept. 27. 07:27
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Állj át a sötét oldalra, Luke! Én vagyok az apád!
2017. szept. 27. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!