Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan mennyi idő alatt múlik el a plátói szerelem?
6 éve ismerem a lányt és nemrég csókolóztunk (2 hónapja), azóta szerelmes vagyok bele, de ő nem szerelmes.
:(((((
Idővel jobb lesz, majd meglátod. Egyébként kukacoskodni fogok, a zsebfilozofálásért előre is bocsánatot kérek, de te erotikus szerelmet érzel, nem plátóit.
A plátói / erotikus szerelem között a legnagyobb különbség a szexuális vonzalom hiánya / jelenléte.
A plátói szerelemnek nem része a szexuális vágy. Sokan helytelenül használják a plátói szerelmet, amikor valójában reménytelen / viszonyzatlan erotikus szerelemről beszélnek.
Szerintem a Plátói szerelem a nem beteljesült szerelem (azaz lehet kétoldalú is).
Szerintem az is igaz erre az érzésre, hogy egy tökéletes képként van az ember a fejünkbe. Ha meglátnád a hibáit, negatív tulajdonságait, akkor könnyen ki lehet ábrándulni egy ilyen nem túl stabil érzelmi állapotból.
7es: A legviccesebb az, hogy belém meg ugyanígy szerelmes egy ismerősöm... de én meg ő belé nem vagyok szerelmes :D
Valójában az lenne az ésszerű ha én vele próbálnám meg... de nem visz rá a lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!