Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van bennem vele kapcsolatban ez a se veled, se nélküled érzés? És miért nem tudtam 2 év alatt szívből megszeretni?
Figyelt kérdés
Együtt élek egy férfival, aki kedves,udvarias, nagyon segítőkész,és ahol tud elkényeztet. Viszont változó periódusban történik az nálam,hogy egyszer szeretek vele lenni, máskor meg egyáltalán nem örülök,ha vele "kell" lennem. Két éve vagyunk együtt lassan, és azóta ez motoszkál bennem. És ez tényleg olyan se veled, se nélküled kapcsolat. Miért nem tudok szerelmes lenni bele? Vagy az vagyok, csak mivel ő az első akivel együtt is élek, magam sem tudom?2024. márc. 8. 09:59
1/4 anonim válasza:
Nem vagy, nem is voltál és nem is leszel azért a kettősség benned.
2/4 anonim válasza:
Ez nem akarat kérdése, beleszeretsz-e valakibe vagy sem.
Simán beleszerethetnél olyanba, aki nem kényeztet el, sőt bunkó veled.
Ezért érzed ezt, amit, mert nem szereted. Nincs ezzel mit tenni.
3/4 anonim válasza:
Azért, mert sose szeretted, csak kihasználod őt.
4/4 anonim válasza:
éloskodsz rajta... probalod elnyomni a nem vonzodasodat mert igy biztonsagban vagy de amikor egyedul erzed magad es vagynal erzelmekre akkor eluralkodik az uresseg benned !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!