Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtetszhet/bele szerethetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszhet/bele szerethetek (újra) 2-3 nap alatt? Bővebben lent kifejtem.

Figyelt kérdés

Szóval, van egy srác, aki 22 éves, jómagam pedig 21 (l) éves vagyok. Ismerem már vagy 10 éve, együtt jártunk általánosba, itt 4 évet töltöttünk egy suliban.

Nagyon oda voltam érte, sok fiú tetszett, de ő volt az, akit nagyon szerettem, a 4 évemen át amíg ott voltam egyszerűen nem tudtam magam letenni róla. Sajnos nem lett jó vége, írtó sok fájdalommal járt az egész, mert nagyon, leplezetlenül odavolt egy lányért és sokat szenvedtem emiatt. Ő tudta egyébként, hogy hogy éreztem akkor, közvetlen volt velem ugyanúgy és kedves, viszont nem kímélt attól akár, hogy nekem áradozzon a másik lányról úgy, hogy néha már az arcomra is kiült a lelkifájdalmam.

Mindegy, elballagott, nagy nehezen túltettem magam rajta, megtetszett más és ment tovább az élet. Utána még egyszer láttam, mintha fellángoltak volna bennem a dolgok, de elmúlt amint utána nem láttam kb 3 évig.

Aztán kb 3 éve velem jár egy városba suliba és majdnem napi szinten látom azóta. Tök jól megvoltam vele, eszembe sem jutottak a régi érzéseim akármennyit beszéltünk és még el is gondolkodtam, mit is szerethettem benne, mostanra kissé unalmasnak tartottam a személyiségét is, nem is érdekelt, stb.

Aztán idén egy suliba kerültem vele és tök jól esett, hogy rámírt, megkérdezte milyen volt az első napom és hogy kell-e segítség. Nagyon jól esett, ez szimpla kedvesség, itt nem is voltam gondban, csak éreztem, hogy várom nagyon a válaszát és reméltem, hogy hosszas lesz a beszélgetésünk (sajna nem lett az).

Másnap amint meglátott odajött hozzám beszélgetni és tök kellemesen elbeszélgettünk mindenféle semleges témáról, majd azt vettem észre, hogy sokkal boldogabb vagyok a beszélgetésünk után és hogy rájöttem, ez a srác még mindig helyes, aranyos és cukinak is tartom. És innen kezdődnek a gondok..

Azóta csak az a vágyam, hogy beszélgethessünk ismét, hogy összefussunk, hogy lássam, hogy egy kicsit vele lehessek, mégha csak állok is némán mellette. Ha akármilyen srác ír rám akaratlanul is őt gondolom a helyébe, olyan, mintha hiányolnám és mintha egyre jobban vágynék rá. Mintha egyre jobban tartanám érdekesnek a személyiségét meg stb. Már nem is tudom mi volt közömbös benne lassan. Nézegetem a social media platformjait hátha ír vagy ha esetleg legalább ott látom képeken..

Nem tudom mi van velem. Egy- két nap alatt szerintetek vissza estem belé?

Előre félek, mert már most fáj az egész..(rájöttem, hogy megint oda van egy lanyért valószínűleg, aki nem szereti viszont, ezt tudom) és félek, hogy ez megint csak szenvedés lesz. Hiába nézeki nagyjából úgy, mint a lányok akiket kinézett magának, úgy érzem ez nekem megint csak fájna és ismét esélyem sem lenne.

De szerintetek létezik, hogy szeretem? Ilyen gyorsan, ismét?

2023. szept. 7. 23:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Közrejátszat az is, hogy éhezek a figyelemre a fiúk felől, de amiket akkor érzek, ha egy srác törődik velem, az nem ér fel ehhez.. félek, mert soha semmi jó nem származott abból, ha szerettem valakit.
2023. szept. 7. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Komoly önismereti problémákat sejtet amit írsz.

"soha semmi jó nem származott abból, ha szerettem valakit."

...???

2023. szept. 8. 10:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Magyarázat:akiket szerettem/ tetszettek mind semmibe vett, eltapostak az érzéseimmel együtt és egy alkalommal szerettek csak viszont. Össze is jöttünk, egy kész rémálom lett az egész, győztem kidobni a srácot. Na ezért..
2023. szept. 8. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
3. Meg kell szűrni a férfiakat, na meg rendbehozni magadat, mert azt tudnod kell, hogy leginkább benned dől el.
2023. szept. 8. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!
2023. szept. 8. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!