Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy magyar fiunak megtetszhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magyar fiunak megtetszhet egy olah cigany lany?

Figyelt kérdés

Tetszik egy magyar fiú, de nem tudom tetszenék e neki.

Egy olyan olah cigány lány, aki mindig szoknyában van, fenékig érő barna haja van, intelligens, tisztelettudó,szolíd, és nem volt még barátja 23 évesen.

Miközben ő magyar, és magyar lányok az ismerősei.

Van esélyem arra, hogy tetszek neki vagy egyáltalán nincs?

2022. jún. 23. 11:52
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
81%
Miért ne?
2022. jún. 23. 11:52
 2/33 A kérdező kommentje:
Eddig nem tetszett senki, de mindig azt hittem egy hozzam hasonlo, roma fog tetszeni majd. Hat nem igy lett
2022. jún. 23. 11:53
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Én 3 évig jártam egy cigány lánnyal. Magyar vagyok, és sokáig nem is éltek a környékünkön cigányok. Mégis beleszerettem, és szép időt együtt töltöttünk. :-)
 4/33 A kérdező kommentje:
1. Nem a hozza hasonlo magyar nok tetszenek egy magyar fiunak?
 5/33 anonim ***** válasza:
89%

"mindig azt hittem egy hozzam hasonlo, roma fog tetszeni majd"

Látod, a szerelemnek nem lehet parancsolni, az nem elvek alapján működik. ;-) De semmi baj nincs ezzel.

2022. jún. 23. 11:54
 6/33 anonim ***** válasza:
86%
Persze, miért ne?
2022. jún. 23. 11:54
 7/33 A kérdező kommentje:
Az ismerősei is mind magyarok , szerintem rossz véleménnyel van a romákról
2022. jún. 23. 11:56
 8/33 anonim ***** válasza:
78%

"Nem a hozza hasonlo magyar nok tetszenek egy magyar fiunak?"

#1 és #3 vagyok.

Az, hogy ki tetszik, nem rassz, származás, vagy bőrszín kérdése. Egy magyar lány is lehet átlagos, nagyon szép, vagy - bocsánat - nagyon ronda. Ugyanígy egy roma lány is lehet átlagos, nagyon szép, vagy nagyon ronda. És ezt el lehetne mondani a világ minden népcsoportjáról. :-)

Szép arca, vagy jó alakja nem csak a velünk azonos számazásúaknak lehet. És egyébként is: a szerelemben sokkal fontosabbak az érzelmek.

2022. jún. 23. 11:56
 9/33 A kérdező kommentje:
Pedig nem eszerint kene itelkezni szerintem, de majd kiderul mi lesz
2022. jún. 23. 11:57
 10/33 anonim ***** válasza:
65%

"szerintem rossz véleménnyel van a romákról"

Szerinted. Mert feltételezed, hogy azért, mert magyar, rasszista is. Persze, lehet, hogy így van. Vannak rasszista emberek. De attól, hogy magyarok az ismerősei, még semmire nem lehet következtetni. Nekem sincs pl. egyetlen román ismerősöm sem, mégsincs velük semmi bajom.

2022. jún. 23. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!