Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Melyik magyar politikus jön be nektek,mint férfi? Akár külsőre vagy viselkedésre.
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 14:09
4/18 anonim válasza:
Fekete Győrön és Toroczkain kívül nem nagyon van vonzó külsejű magyar politikus.
Remélem elég pártatlan választ adtam, nem figyelembe véve hogy merre húzok (balra).
5/18 anonim válasza:
1/1 Haha. Ez jó volt. Egyébként a viccet és a politikai antipatiat mellőzve a fiatalabb Orbán Viktor szerintem egy jó kiállásu, jóképű férfi volt. Első miniszterelnoksege és a kétezres évek első felében odafigyelt magára. Napjainkban már a látszatra sem ad. Arról nem tehet, hogy őszülni kezdett, hisz az idő rajta is meglatszik. Viszont az ország első emberehez méltatlanul el van hízva. Ez undorító. Ami pedig a jellemét illeti...Inkább hagyjuk. Szerintem Márki-Zay sem néz ki rosszul.
8/18 anonim válasza:
Jakab Péter, Karácsony Gergely és Vona Gábor szerintem jól néznek ki és ezt viccen kívül mondom!
Viszont idősek hozzám és foglaltak, szóval semmi indíttatásom nincs rájuk hajtani.
9/18 anonim válasza:
Nekem jópár évvel ezelőtt tetszett Bajnai Gordon (de mint ember/politikus egyáltalán nem volt szimpi sosem).
Amúgy nagyon taszítóak a politikusok, a legtöbb gerinctelen, és olyan vastag bőr van a képükön, hogy hányingert kap az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!