A jelenleg is biztos szavazókon kívül van olyan akinek szimpatikus az M1-en szereplő ellenzéki politikusok viselkedése?
Azok akik eddig is rájuk szavaztak nyilván örülnek ennek, de új szavazókat tudnak ezekkel a bohózatos előadásokkal megszólítani?
Szerintem maguk alatt vágják a fát ezzel is..
Ha inkább elmondanák őt mit akarnak még ha nem is megvalósítható ahogy a DK EU-s minimálbéres progamja is akkor is szerezhetnének plusz szavazotot ami akár +1 képviselőt jelenthetne.
Én komolyan veszem a szavazást, soha nem szavaznék a kutyapártra, de szimpatikus volt az emberük, ahogy teljesen komolyan beszélt képtelenségeket. Mert én képtelen lennék komolyan elmondani azt, amit ő mondott.
És tényleg még kevésbé értem, hogy miért csinálják amit csinálnak.
Ez egy törvényi előírás - 5 évenként 5 percet kap az ellenzék a közTV-n - a látszatdemokrácia jegyében...
Ez kiváló alkalom a szarkazmusra - bár az a pár agyhalott aki meg közTV-t néz az úgysem érti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!