Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki nem annyira tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem annyira tetszik de összejövök vele az megtetszhet?

Figyelt kérdés
van egy lány akinek bejövök de nekem annyira nem, persze kedves meg minden csak mint barátnő nem jön be. Volt már olyan h összejötetek egy olyan lánnyal aki nem jött be de utánna megtetszett? (válaszokat köszi)!

2012. okt. 12. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Megeshet..

De inkább ne menj bele...

2012. okt. 12. 16:20
 2/6 asdasd1125 ***** válasza:
Nekem a pasimmal volt ugyan ez. Amikor összejöttünk 10-ből 6 pontra ha helyes volt, de már lassan 1 év eltelt és most 10-ből 100-ra tetszik,helyes *---*
2012. okt. 12. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Csajokkal ez inkább előfordul. Később megismerik a belső jó tulajdonságait a pasinak és akkor mégjobban tetszik nekik.

Pasikkal ilyen nem nagyon történik. Nem valószínű, hogy utána majd jobban megszereted.

2012. okt. 12. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát megmondom őszintén, hogy szerintem ha kedves meg jó fej vki az egy dolog, ez idáig jó barátság. De ha nem vonzódsz az illetőhöz/nem jön be úgy mint barátnő akkor az odáig csak barátság. vagyis én így látom.:)
2012. okt. 12. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem volt h egy lány nem jött be,aztán ahogy megismertem belézúgtam. A gond csak az volt ezzel,h nem jöttem be neki,legalábbis azóta elkerüljük 1mást...
2012. okt. 12. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!