Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzések nélkül lehet haragudni valakire?
Figyelt kérdés
Úgy értem egy közömbös nőre megtudd haragudni egy férfi? Ha közömbös vagyok neki miert érdekli amit mondok neki? Megsértődik a szavaimon rosszul esnek neki dolgok ha csak szimplán közömbös vagyok neki? Tudd kiváltani érzéseket az a nő aki nem érdekeli a férfit? Ha nm érezne irántam semmit akkor tuddna rám haragudni? Es bántana az amikor ő megbánt engem? Valaki segítsen ebben,törődne velem ha nm erez irántam semmit?2023. szept. 20. 16:23
1/6 anonim válasza:
Lehet, mert az ember érző lény. Ha idegen beszól neked, hogy ronda vagy ugye rosszul esik? Na ugyanaz.
2/6 anonim válasza:
Szerinted miért haragszik rád, adtál rá okot? Szerinted neutrális feléd? Tudni kéne az egész sztorit nagy vonalakban, megosztod?
3/6 anonim válasza:
Persze. Huhh én nagyon tudok haragudni random ügyintézőkre pl TO, de akár politikusokra is, hidd el, egyikbe sem vagyok szerelmes :D
Ezek elnagyolt példák, de szomszédra, random ismerősre, rokonra stb bárkire lehet haragudni.
4/6 anonim válasza:
Igen, neked sem esne jól , ha valaki bunkó módon beszolns.
5/6 anonim válasza:
Te eddig remete voltál??
Hogyne lehetne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!