Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam 30 évvel idősebb ferfiba, mit tegyek?
Én 24 éves vagyok ő 54
Pár hónapja ismerjük egymást , mindennap találkozunk a munkában, beszelgetünk online is ...aztán szerelmet vallott nekem .
Úgy érzem lelkileg, testileg is passzolunk , nagyon jól megért.Sok a közös.Olyan mintha megtaláltam a lelkitársam ?
Nem tolakodó, lassan halad felém .. és hát kezdek beleszeretni.
Külsőleg vonzó számomra (még ha idős is) , nem apaként tekintek rá, pedig vannak gyerekei , nem tudnám elképzelni apaként , furcsa lenne.
Nagy korkülönbség ellenére nem érzek nagy távolságot vele.
Próbálom megfogadni az tanácsait , tapasztalatait.Ő kezdi átvenni tőlem a fiatalos,mókás énem. Így kiegészitjük egymást,
Nem bízok benne teljesen, neki miért tetszenek a fiatal lányok?
50 éves miért akar magának egy fiatalt?
Ez túl nagy korkülönbség?
Neked nagy e, az a kérdés. Felvállalod e....
Én úgy gondolom idővel kiütközhet az a 30 év. De ha onnan nézed, hogy együtt vagytok, jól érzitek magatokat, tart ameddig tart... Majd lesz valami alapon. Ha akarod te is, vágjatok bele. Én úgy gondolom, az ember ne a "falu szája" alapján rendezze az életét. Lehet nem ez a megszokott felállás, de a szerelem az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!