Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha sokkal idősebb férfiba vagyok szerelmes?
Mielőtt bárki félreérti, nem nős,nincs senkije és sose rondítanék bele semmibe,azonban én ezt sem tartom normálisnak hogy szeretem. ( Persze nem tud róla )
Nem tudom lenne-e akkora erőm hogy elkerüljem, remek viszonyunk van. Hogyan felejtsem el?
Miért akarod elfelejteni? Miért nem lépsz inkább és érdeklődsz, hogy ő is így érez-e irántad vagy sem?
Talán ha megkapod az egyértelmű elutasítást, talán sokkal egyszerűbb lesz elfelejtened őt olyan téren.
Egyébként meg a plátói dolgok csak rossz dolgok.
Ha el akarod őt felejteni, akkor tegyél érte, foglald le az agyadat, járj a barátnőiddel szórakozni, pasizz..stb..
nem bírom hogy az ő gondolatával kelek fel és fekszem le - akkor nincs mese, lepned kell. Vagy szenvedsz tovabb evekig azert mert egy nyul vagy es nem mersz cselekedni, vagy osszeszeded magad, megtokosodsz es nyitsz fele. Mi bajod lehet?
1. Nem vonzodik hozzad de erett ferfihez melton udvariasan fog visszautasitani es tovabbra is kedves marad mert nagyon imponal neki a fiatalabb no vonzodasa.
2. Viszont erez irantad es ebbol meg mindent elsopro szerelem is lehet, legrosszabb esetben egy ordenaro kiados qras ami mar mind2tokre rafer es minden megy tovabb a megszokott modon.
Kozetem es a ferfi kozott 19 ev van, a lanya lehetnek, de ez sem engem sem ot nem zavarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!