Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam 5 évvel idősebb lányba, szerintetek?
Ő most lett 21 éves, én meg 16. Sokat szoktunk beszélgetni, szoktunk együtt hülyülni, stb..
Sokszor átölelt már és puszit is adott,de nem tudom eldönteni, hogy ez most baráti ölelés, vagy sem?
Hívtam már meg bálba, sokat táncoltunk és azt láttam rajta, hogy élvezte.
Egy dolog miatt nem vagyok biztos benne, hogy működne. Az előző párkapcsolataiban mindig a férfi volt az idősebb.
Nem tudom, hogy elmondjam-e neki, vagy sem, mert nem szeretnék ezzel véget vetni a barátságunknak, ha esetleg visszautasítana. Egyébként körülbelül 6 éveismerem.
Szerintetek?
Volt egy este, mikor szerettem volna mondani neki valamit, elég cinkes dolog volt, igy alig-alig mertem kinyögni. Mikor sikerült elmondanom, mosolyogva, semmi komolysággal mondta, hogy fiatal vagy hozzám. Ez is lehet egy jel, hogy bejövök neki, ha már erre gondolt legelőször?
Ugyanazon az estén egyszer közel hajoltam hozzá, már nem tudom, hogy miért, ránéztem a szemére és pont a számat nézte.
Többször volt olyan eset is, mikor megfogtuk egymás kezét, ugye tánc közben és egy idő után összekulcsoltuk, aztán olyan 5 másodpercre rá elengedtük.
Hát, ha olyan típusú lány aki fél a környezete véleményétől, akkor nem fog veled kezdeni. Amúgy én is idősebb vagyok a férjemnél, bár csak 3,5 évvel. Mikor összejöttünk, még nem töltötte be a 21-et. De így is volt aki pedofilnak nevezett engem. Marhára nem tudott érdekelni.
Bár ha már mondta hogy túl fiatal vagy hozzá akkor nem valószínű, hogy belemegy egy kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!