Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálamnál idősebb nőbe, de nem tudom hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Ahogy a címben is írva van. Én 28 vagyok, ő 45. Tudom, hogy ez sok és neki már két lány ais van, de már elvált. De amióta ismerem, mint munkatárs nem tudom kiverni a fejemből. Már mindent próbáltam, meggyőzni magam, hogy nem így érzek, ez nem reális, ez így nem működhet, ez abszurd. De mindenhol őt vélem látni, őt hallani, róla álmodok.
A helyzetem tovább bonyolítja, hogy még nem volt párkapcsolatom, semmilyen! Nem tudom mit tegyek, megmondjam-e neki, ha igen hogyan? Odáig eljutok, hogy bókoljak neki, dícsérjem, virágot vigyek neki alkalmakból.
2014. júl. 20. 02:18
1/6 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak én 21 vagyok a nő meg 33.
4/6 anonim válasza:
El ne mondd neki! Hívd el vacsorázni vagy moziba.Látni fogod rajta ha te sem vagy közömbös...
5/6 anonim válasza:
A bókokat, virágvételt nem ajánlom. Ha nekem mondanák, csak üres bóknak gondolnám. A virágot meg mire fel vennél? Talán névnapra esetleg lehet, de akkor a munkatársak közösen szoktak ajándékot venni. Próbáld beszélgetéssel felhívni magadra a figyelmét, hogy lássa, komoly gondolkodású vagy. De bókolj, hanem ha kettesben vagy éppen vele, ebédidőben pl., akkor beszélj vele bizalmasan a fiatalkorodról (igaz, még most is az vagy), valami személyes, veled kapcsolatos dologról, amit a már ismerősök mesélnek el egymásnak, a reagálásából látni lehet majd, hogy érezhet-e majd később valamit irántad, vagy sem.Ha úgy látod, hogy lenne keresnivalód nála, akkor hívd el egy színházba, előbb azt is meg kellene tudakolni, hogy mi érdekli, és annak megfelelően hívd el valahova. Ha először visszautasít, próbáld meg másodszor, harmadszor is, de úgy egy-két hét múltán. Legvégső esetben szerelmet is lehet neki vallani, de jobb lenne, ha belemenne egy közös programba, és ott.
6/6 anonim válasza:
Az akartam írni, hogy Ne bókolj - a De bókolj-t így olvasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!