Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam 30 évvel idősebb ferfiba, mit tegyek?
Én 24 éves vagyok ő 54
Pár hónapja ismerjük egymást , mindennap találkozunk a munkában, beszelgetünk online is ...aztán szerelmet vallott nekem .
Úgy érzem lelkileg, testileg is passzolunk , nagyon jól megért.Sok a közös.Olyan mintha megtaláltam a lelkitársam ?
Nem tolakodó, lassan halad felém .. és hát kezdek beleszeretni.
Külsőleg vonzó számomra (még ha idős is) , nem apaként tekintek rá, pedig vannak gyerekei , nem tudnám elképzelni apaként , furcsa lenne.
Nagy korkülönbség ellenére nem érzek nagy távolságot vele.
Próbálom megfogadni az tanácsait , tapasztalatait.Ő kezdi átvenni tőlem a fiatalos,mókás énem. Így kiegészitjük egymást,
Nem bízok benne teljesen, neki miért tetszenek a fiatal lányok?
50 éves miért akar magának egy fiatalt?
Ez túl nagy korkülönbség?
Vicces hogy az elmúlt pár hónapban minden egyes napra jutott egy pont ugyanilyen kérdés, előtte meg jóformán egy se volt😂
Na mindegy.
Kezdj el kertészkedni, azt mondják az jót tesz a léleknek.
"50 éves miért akar magának egy fiatalt?"
Mert a pasikat arra programozta az evolúció, hogy a fiatal nőkhöz vonzódjanak.
"Nem bízok benne teljesen, neki miért tetszenek a fiatal lányok?"
Ő is mondhatná!
Nem bízok benne, neki miért tetszenek az idős férfiak?
Nem hiszem el, hogy ez nem kamu.
Miért tetszenek neki a fiatal nők? Nőként ebben nőttél volna fel, viccből sem jutna eszedbe ilyen fszság.
Álmodozz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!