Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy közel 20 évvel idősebb férfiba?
Ja, a 40-es férfiak kizárólagosan a velük korú, lógómellű, házsártos, követelőző, okoskodó, mufurc tehenekkel szeretnének összejönni, ja....
Persze ugyanezen tankarankáknak teljesen természetes itt lógni az "incelek" között, rájuk vadászgatva.....böeeeeeeeeeeeee.......
Én 29 éves vagyok és 19 éves a barátnőm. A szülei együtt vannak, az apjával bár nem iszonyú szeretetteljes, de nem is utálatos a viszonya. Normális az apja, eljár dolgozni, nem alkesz, nincs veszekedés, stb.
Én meg emlékszem 15-16 évesen voltam szerelmes a 40 éves angoltanárnőmbe nagyon. Nem tartom magamat sem anyakomplexusosnak, most nem az idősebb nők érdekelnek, hanem mindig személy szerint aki tetszik. (A korombeliek közül is van, aki tetszik.) Szerintem nem lehet mindenfajta vonzalmat valami komplexussal magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!