Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy közel 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy közel 20 évvel idősebb férfiba?

Figyelt kérdés
Valószínűleg apakomplexusos vagyok, mert sose volt velem az apám. És mindig az idősebb férfiak tetszenek, hozzájuk vonzódom csak. De nagyon is tisztában vagyok vele, hogy nem lehet belőle kapcsolat. Viszont így meg megőrülök. Folyton ő jár az eszemben, mikor meglátom, mintha minden problémám megszűnne, csak rá tudok gondolni. De mit csináljak? Vagy szerintetek lehetne belőle valami? Lassan egyébként 18 leszek, akkor már nem leszek kiskorú. Vajon akkor már összejönne velem?
2023. máj. 16. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Miért ne lehetne belőle valami? Sok 30+ férfi élne-halna a ropogós friss húsért… :)
2023. máj. 16. 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Te meg kislany vagy, kb eselytelen hogy osszejon veled.
2023. máj. 16. 07:46
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha normális, akkor nem jön össze veled, ha nem az, akkor nem jól jársz, ha összejön veled. Ha tudod, hogy komplexusod van, pszichológus lenne jó ötlet. De ennyi idősen ez lehet sima rajongás is, azaz abba vagy szerelmes, akit beleképzelsz.
2023. máj. 16. 08:08
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Értelmes kapcsolat ebből sosem lesz. Persze most majd jól lepontoznak a kanos 40esek aki fiatal lányt akarnak dugni.
2023. máj. 16. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

Ja, a 40-es férfiak kizárólagosan a velük korú, lógómellű, házsártos, követelőző, okoskodó, mufurc tehenekkel szeretnének összejönni, ja....

Persze ugyanezen tankarankáknak teljesen természetes itt lógni az "incelek" között, rájuk vadászgatva.....böeeeeeeeeeeeee.......

2023. máj. 16. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Én 29 éves vagyok és 19 éves a barátnőm. A szülei együtt vannak, az apjával bár nem iszonyú szeretetteljes, de nem is utálatos a viszonya. Normális az apja, eljár dolgozni, nem alkesz, nincs veszekedés, stb.

Én meg emlékszem 15-16 évesen voltam szerelmes a 40 éves angoltanárnőmbe nagyon. Nem tartom magamat sem anyakomplexusosnak, most nem az idősebb nők érdekelnek, hanem mindig személy szerint aki tetszik. (A korombeliek közül is van, aki tetszik.) Szerintem nem lehet mindenfajta vonzalmat valami komplexussal magyarázni.

2023. máj. 16. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
6-os jól mondja, a legkönnyebb mindig elővenni ami elsőre az ember eszébe jut... például hogy az illető komplexusos, mentális beteg, stb. :) Ehhez nem kell sok ész.
2023. máj. 16. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Miért ne lehetne belőle valami? Megpróbálod, aztán meglátod, meddig juttok. Valószínűleg nem sokáig, azért annak légy tudatában!
2023. máj. 16. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdezed lehet-e belőle valami. Milyen kapcsolatban vagytok egyáltalán?
2023. máj. 17. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!