Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy egy ismeretlen valamiért "beragadt" a fejetekben?

Figyelt kérdés

Miért lehet ez?

Hogy még hiányzik is mikor nem látom újra?

jan. 22. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10. Az a természetes. Egyszer ha neked is lenne véletlen férjed orulnel ha ilyen huseges maradna hozzad . Amit magadnak nem kivannal azt massal se tedd meg.
jan. 23. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 Persze, meg fel lehet fogni ezt úgy is, hogy még annál is "jobb" férfi, mint amilyennek eleve tűnik számomra, mert korrekt és hűséges is. Már ha nem úgy közelítjük meg, hogy csak én nem vagyok elég jó nő számára...

De akárhogy is, nekem úgy beragadt, hogy teljesen ellehetetlenít. Már nem csak semlegesnek, hanem olyan kevésnek érzek hozzá képest mindenkit, még ha objektíven "többek" is. Nem tud érdekelni senki egy kicsit sem, ő viszont nagyon.

jan. 23. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Pont ugyanez van velem is. Lehet te vagy az :D
febr. 1. 19:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Azta, és ma láttál?
febr. 1. 19:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Különben az is egy jó kérdés, hogy ez a dolog ilyenkor vajon mennyire valószínű, hogy viszonzott.
febr. 1. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:

"Különben az is egy jó kérdés, hogy ez a dolog ilyenkor vajon mennyire valószínű, hogy viszonzott"

Nem gyakori jelenseg az ,hogy ha neked tetszik valaki akkor a masik is igy erez. A gyakoribb az amikor egyoldalu ez a dolog.

febr. 2. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!