Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az idősebb férfiak elhiszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb férfiak elhiszik, hogy egy fiatal lány szereti őket?

Figyelt kérdés
Ennyi a kérdésem, tehát ilyen ötvenes, idősebb férfi vagy, és kapcsolatba kerülsz egy kora húszas fiatal nővel. Vagy egy férfival, igazából mindegy. Ha a másik bevallja nektek hogy szeret titeket, elhiszitek? Vagy mit gondolnátok? Furcsa lenne, invalidálnád az érzéseit? Hátsó szándékot sejtenél?

2024. jan. 7. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
32%

"tehát ilyen ötvenes, idősebb férfi vagy, és kapcsolatba kerülsz egy kora húszas fiatal nővel"

Te, Kedves, mit akarnál egy ilyen öreg pasitól?

Gyereket biztosan nem, mert minél öregebb egy férfi, annál több genetikai hibát tartalmaznak a hímivarsejtjei.

Meg amúgy is, lehet, hogy az érettségijét sem érné meg a gyereketeknek.

A szexuális teljesítménye is gyengül, minden alkatrésze kopott, mint az autónak, ami kb. tízszer megkerülte a Földet.

jan. 10. 22:03
 72/82 anonim ***** válasza:
0%

""Mi van, kikosaraztak?" Igen, ki. Igaz nem mostanság."

És te a szakításból azt szűrted le, hogy nem hitte el, hogy szereted? 🤣

Vagy indokként mondta ezt és te elhitted? 🤣

jan. 10. 22:06
 73/82 anonim ***** válasza:
25%

Én egy 50 éves nőtől hittem el, hogy szeret, pedig csak játszott velem.

Jó voltam Jancsi bohócnak a porondjára. 🤣

jan. 10. 22:10
 74/82 anonim ***** válasza:
24%

Úgyis csak dugásra kellesz neki.

A magyartanárnőnk 33 éves volt, mi 16 éves gimisek, akkor mesélte nekünk csillogó szemmel, hogy gyerekeim, képzeljétek, a barátnőimnek mind ilyen korú szeretői vannak, mint ti vagytok! 😍

jan. 10. 22:17
 75/82 A kérdező kommentje:

Nem mindenki szeretne gyereket. Többek között én sem. Nagyon terveim sincsenek, dolgozom, jól érzem magam, aztán meghalok, mikor odakerül a sor.

Valamint nem minden a szex. Még nekem sem...

Ennyit láttok egy kapcsolatban? A gyerek meg a szex? Tényleg elég szarok ezek a hetero kapcsolatok.

72-es, neked amúgy mi bajod van? :) azon kívül, hogy az arctalan rosszindulatúságban nyered örömödet, persze. Bár ez is eléggé a szellemi létminimum alatt élésre vall.

jan. 10. 22:17
 76/82 anonim ***** válasza:
0%
Te nagyon megkeseredett lehetsz 25 éves létedre.
jan. 10. 22:26
 77/82 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok megkeseredett. Bár inkább vagyok az, minthogy szándékosan bunkó legyek másokkal :D Ha megkeseredettség a bunkókat lebunkózni, akkor ezek szerint tényleg az vagyok.

Bár a gyakori kérdéseken az emberek többsége úgyis azért garázdálkodik, hogy kiélhesse a patkányságát.

A normális válaszolóknak köszönöm.

A 16-33 dolgot nem értem, nem tinikről beszélek, és én sem tini vagyok már.

jan. 10. 22:32
 78/82 anonim ***** válasza:
0%

30 év korkülönbség az nagyon sok.

25 évesen 50 pluszos pasikról ábrándozni.

Bár, te itt nem azokról ábrándozol, csak egy miatt keseregsz.

jan. 10. 22:44
 79/82 A kérdező kommentje:

Nem vagyok 25 éves, nem tudom ezt honnan szedtétek. És nem kesergek már túlzottan, feltettem egy kérdést, ezt nem érzem kesergésnek. Ha meg keseregnék, nem lenne neked épp pont mindegy? :) nem kötelező ebben a diskurzusban részt venni, sem erre s kérdésre válaszolni.

Igen, sok. De mégis inkább vállalom ezt, mint a korombelieket, meg a harmincas korosztályt...

jan. 10. 23:21
 80/82 anonim ***** válasza:
50%

"Az idősebb férfiak elhiszik, hogy egy fiatal lány szereti őket?"

Miért ne hinnék el? Nem értem a kérdést.

50/F

jan. 11. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!