Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak elhiszik, hogy egy fiatal lány szereti őket?
Figyelt kérdés
Ennyi a kérdésem, tehát ilyen ötvenes, idősebb férfi vagy, és kapcsolatba kerülsz egy kora húszas fiatal nővel. Vagy egy férfival, igazából mindegy. Ha a másik bevallja nektek hogy szeret titeket, elhiszitek? Vagy mit gondolnátok? Furcsa lenne, invalidálnád az érzéseit? Hátsó szándékot sejtenél?2024. jan. 7. 03:50
41/82 anonim válasza:
Mer ne szerethetne az otvenes ferfit? Az erzesek kortol fuggetlenek.
42/82 anonim válasza:
Miert lenne hatso szandek? Nem kell mindenben a rosszat latni. Tetszhetsz 20 evesnek 40-50 evesen is es szerethet teged onmagadert.
43/82 anonim válasza:
szerelmes vagyok egy 50 éves férfiba 24 évesen szóval nem lehetetlen dolog...
44/82 anonim válasza:
20 eves max 30 vagy 31-2be de nem 40-50 evesbe.
45/82 anonim válasza:
Ha valami úgy totyog mint egy kacsa...
Érdekelne engem?
46/82 anonim válasza:
Elhinném bár nehéz hogy egy fiatal lány mit szerethetne bennem !
47/82 anonim válasza:
Tudod mit szeretne egy fiatal lány egy idős emberbe?
Az hogy nem a kor számít, nekem külsőleg vonzó ,
Vonzó a személyisége , mintha a lelkitársam lenne ,nem számít mennyi pénze van,
és nem a kor határozza meg ezt .
Hanem a szerelem.
Kor csak 1 szám.
48/82 anonim válasza:
nagy általában apakomplexus vagy a jo lét miatt szovodnek ezek a kapcsolatok ami az elsot tekintve szeretet is reszbn a masodik az nem. Amugy sem olyan gyakori ez 0.1%. Amikor mar egy 30 evesnek is gyerek egy 20 eves ls 50 évesnek nem ott viszont gond van..
49/82 anonim válasza:
Én 54 évesen elhinnem ha a külső jelek alátámasztják.
Én is simán szerelmes tudok lenni fiatal lányba nagyon gyorsan
50/82 anonim válasza:
A butábbak elhiszik, az okosabbak meg tudják, hogy érdekek, leginkább anyagiak vezérlik az ilyen nőket, és az idősebb urak ki is használják a fiatal feszes testet amíg lehet, ürítenek beléjük, és ha ezért fizetniük is kell a nőnek " ajándékokkal" , " nyaralásokkal" , drága programok, éttermezés, wellness, ékszerekkel,egyebekkel, nekik így is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!