Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az idősebb férfiak elhiszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb férfiak elhiszik, hogy egy fiatal lány szereti őket?

Figyelt kérdés
Ennyi a kérdésem, tehát ilyen ötvenes, idősebb férfi vagy, és kapcsolatba kerülsz egy kora húszas fiatal nővel. Vagy egy férfival, igazából mindegy. Ha a másik bevallja nektek hogy szeret titeket, elhiszitek? Vagy mit gondolnátok? Furcsa lenne, invalidálnád az érzéseit? Hátsó szándékot sejtenél?

2024. jan. 7. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:
Akkor engem jól átb*sztak mert én csak rántott húst, szendvicset, meg sok simit kaptam.
2024. ápr. 15. 06:12
 52/82 anonim ***** válasza:
sok simi azt jelenti hogy szeret téged
2024. ápr. 19. 21:44
 53/82 anonim ***** válasza:
0%
Elhiheti, dw kwhet azt hiszi, h csak az apnat latja benne mondjuk
2024. máj. 3. 18:34
 54/82 anonim ***** válasza:
83%
A 40 es ferfi is meg fiatal
2024. máj. 3. 18:38
 55/82 anonim ***** válasza:
0%
Oersze nem egy olyannal kell kerdeni aki nagabiztos es lehuzza a masikat hanem egy normalis
2024. máj. 3. 18:45
 56/82 anonim ***** válasza:
63%

Mi külföldön ismerkedtünk meg ő 50 én 24,egy szálláson. Neki tetszettem az első pillanattól kezdve, nekem is ő de a kora miatt kizártam nem ismerkedtem vele... Aztán szépen lassan igen, pl egy társaságban vele is ittam és beszélgettünk sok mindenről nagyon jól elvoltunk , azt hittem csak jó fej , nem jövök be neki , nem mutatott jelet , gondolom félt ő is közeledni hozzám a kora miatt. Aztán ez bonyolult de vele és a lakótársaval kerültem egy csapatba (munka ), vele voltam egész nap, egyre többet beszéltünk viber-en mélyebb temàkról is lelkileg kapcsolodtunk de nem ért hozzám , beszéltünk este a konyhában is , és szerelmet vallott nekem . Elég váratlanul ért , aztán szépen lassan közeledett, mert nekem nehéz volt elfogadni a koràt ... Egyszer athivtam magamhoz, leült az àgyamba beszélgettünk, aztán lefeküdt, és megfogott magához ölelt, az az érzés amit adott nekem akkor senkivel nem éltem át , a csókja ahogy hozzám ért... Randizgattunkk , aztán egyik este ittunk ... Sokat ... Egész este beszélgettünk stb... Nagyon jó volt. Kezdtem elfogadni a koràt, és beleszerettem , ha ránézek a kék szemébe, a göndör hajara amiben már kis össz tincsek vannak, igazából szexy , a teste sportos , magas ami be jön .

Hazautaztunk a varázs nem tört meg, minden ugyan olyan, mi köt össze? Talán a szerelem,az elköteleződés, az hogy olyan mintha megtalaltam volna a lelkitársam, vibrál köztünk a levegő, sose fogy el a téma.

Ez a mi történtünk.

2024. máj. 14. 19:21
 57/82 mikeXxX ***** válasza:
0%
Bár csak 44 vagyok de idén ez már 2x előfordult velem és mivel hatalmas a korkülönbség én mondtam is nekik ne lássanak bele sokat mert nagy valószínűséggel úgy sem működne hosszútávon. 44f
2024. máj. 20. 06:51
 58/82 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeret itt senki senkit sem. Mindenki csak d.gni szeret.
2024. jún. 9. 08:05
 59/82 anonim ***** válasza:
71%
Van egy rokonom, külföldi, simán benyalta, hogy egy 20on éves ázsiai csaj nem a zöld kártyáért meg a pénzéért törleszkedett hozzá. De egy igazi láma volt a hapi, már a sokadik házasságát taposta.
szept. 6. 08:55
 60/82 anonim ***** válasza:
54%
Egy 50es pasas örűl ha kap muffot.. minden lehetőséget kihasznál, mert a b oldal megy már..
szept. 6. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!