Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az idősebb férfiak elhiszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb férfiak elhiszik, hogy egy fiatal lány szereti őket?

Figyelt kérdés
Ennyi a kérdésem, tehát ilyen ötvenes, idősebb férfi vagy, és kapcsolatba kerülsz egy kora húszas fiatal nővel. Vagy egy férfival, igazából mindegy. Ha a másik bevallja nektek hogy szeret titeket, elhiszitek? Vagy mit gondolnátok? Furcsa lenne, invalidálnád az érzéseit? Hátsó szándékot sejtenél?

2024. jan. 7. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
54%
Ezt max egy 30 as ferfi hiszi el.. ha van esze az 50 esnek akkor tudja hogy csak apakoplexusos a lany.
okt. 25. 21:06
 62/82 anonim ***** válasza:
Képtelen vagyok elhinni hogy egy fiatal lányokat hajkurászó öreg fószernak számít az ~igaz szerelem~. Szerintem az ilyeneknek meg se fordul a fejében ez a kérdés.
jan. 10. 00:45
 63/82 anonim ***** válasza:
74%
Ezeknek a lanyoknak vagy az apai szeretet hianyzik az eletukbol mert vagy elhagyta az anyat kis koraban vagy pedig anyagi tamogatas mert nem kap meg anyagi javakat mint egyes kortarsa.. de ilyenre is max 25-30 eves ferfit szoktak keresni akihez meg van gusztusuk hozza nyulni. Persze egyiknek sem vagyok hive mert ezek a dolgok nincsenek rendjen.
jan. 10. 01:27
 64/82 anonim ***** válasza:
26%

Már azelőtt el tudom dönteni, hogy szeret-e, mielőtt bevallaná.

49F

jan. 10. 10:11
 65/82 anonim ***** válasza:
Úgy teszünk, mintha elhinnénk.
jan. 10. 13:31
 66/82 A kérdező kommentje:
És gondolom a legkevésbé sem érdekel, hogy ezzel csak megbántjátok a másikat? Vagy igen?
jan. 10. 16:36
 67/82 anonim ***** válasza:
Mivan kikosaraztak?
jan. 10. 17:33
 68/82 anonim ***** válasza:

"És gondolom a legkevésbé sem érdekel, hogy ezzel csak megbántjátok a másikat? Vagy igen?"

Szerelmi bánatod van?

jan. 10. 17:39
 69/82 A kérdező kommentje:

Nem nagyon vannak már ilyen érzéseim, mert ahhoz ismerkedni kéne, de érdekel a téma, mert úgy látom egy rétege az ilyen kapcsolatba kerülő embereknek tök jól megtalálja egymást, és kíváncsi vagyok a férfiak véleményére.

"Mivan kikosaraztak?" Igen, ki. Igaz nem mostanság.

Remélem ettől jobban érzed magad :) Vagy megerősítést nyersz, hogy hú, milyen fasza vagyok, másnak a szar helyzetén humorizálok, vagánykodok. Férfiak 99%-a ismét hasít.

jan. 10. 21:42
 70/82 anonim ***** válasza:

Már azelőtt el tudom dönteni, hogy szeret-e, mielőtt bevallaná.

Nem is kell, hogy kimondja, elég, ha érezteti.

jan. 10. 21:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!