Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha történt ilyen, észrevettétek, hogy a párotok, férjetek/feleségetek beleszeretett valaki másba? Ha igen, mik voltak a jelek? Ő mondta el vagy rákérdeztél? És mi lett a vége?
"Ő mondta el vagy rákérdeztél"
Egyik sem. Lebukott. Ismerősöm esküvőjén észrevettem, hogy nincs sehol, kerestem mindenhol, aztán rajtakaptam ahogy valami palival smárolgat, aztán számon kértem, hogy ez mégis mi a f*szom már megbocsáss. A pali magyarázott helyette, azt meg elkussoltattam, és a barátnőmtől szerettem volna megtudni, hogy mi ez az egész. Kiderült később, hogy már 1 hónapja "együtt vannak". Mi a f*sz? Gondoltam magamban.
Beleszeret másba, vagy van valakije, szeretője, akit szeret?
Más jelei lehetnek mindkettőnek, melyikre gondolsz?
Már első nap észrevettem, hogy valami nem stimmel. Alig szólt hozzám, nem mert rámnézni sem. Majd dugdosta a telefonját, kiszaladt a boltba (persze hallottam a ház előtt telefonálni). Nem ért hozzám. Ezek egyértelmű jelek voltak. Azonnal rákérdeztem a megcsalásra, tagadott.
Egy héttel később újra rákérdeztem, ekkor már olvastam az üzenetváltásokat. Ezután vallot..
Mi lesz a vége? Még nem tudom. Most a babával anyukámnál lakunk, de szerintem ennyi volt. A végsőkig próbált hazudni, nem is szakított a csajjal sem, őt is hülyítette. Most persze megy a sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!